CAT |

Força Lleida

Prèvia J13. “Palència aspira a quedar entre els quatre primers”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Nou partit de l’ICG Força Lleida i nou partit que es recupera dels ajornats de la primera volta. L’equip viatja a Palència per jugar demà davant l’equip castellà en el partit corresponent a la jornada 13, un encontre que s’hauria d’haver jugat el 21 de desembre, però que la covid-19 va obligar a ajornar.

Juani Marcos és l’únic jugador que no estarà disponible per al partit, ja que en ser un partit ajornat, el base argentí no disposava en aquell moment dels documents necessaris per a poder jugar.

“Palència és un equip on el seu objectiu és quedar entre les quatre primeres posicions”, manifesta Encuentra. “Nosaltres hem de fer com a cada partit, intentar ser molt competitius, recuperar el nostre nivell defensiu i intentar plantejar-los un partit complicat”.

Davant les preguntes sobre la victòria contra Oviedo, l’entrenador de l’ICG Força Lleida fa menció de la trobada amb la victòria. “Potser una extra de pressió sí que ens havíem posat, ens faltava passar-nos-ho bé jugant a bàsquet”, afirma. Així i tot, recorda que cal tocar de peus a terra.

El tècnic també fa un repàs a un mes de febrer que ha passat d’haver-hi pocs partits (recordem que la setmana vinent són les finestres FIBA i no hi ha competició) a haver-hi una saturació d’enfrontaments (gairebé dos per setmana). “El mes de febrer costa una mica”, confessa el coach lleidatà, no només físicament i càrregues, sinó de rutines i mental. Així i tot, assegura que cal adaptar-se i que un cop passa el mes de febrer la percepció general canvia perquè ja jugues per objectius.

Escolta la prèvia del partit

Prèvia

Més noticies

Actualitat

Nit màgica davant el líder!

Podria ser una nit emocionant amb un pavelló que feia goig i ha acabat sent una festassa a la lleidatana. L’ICG Força Lleida començava intens i obria el partit amb un triple per a debutar de Rubén López de la Torre. El madrileny

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J25. “Andorra juga de memòria”

L’equip rep demà el líder, l’Andorra, en un duel apassionant a l’Espai Fruita Barris Nord. Gerard Encuentra podrà comptar amb la nova incorporació, Rubén López de la Torre, de qui destaca que és un jugador tàcticament intel·ligent i que fa

Llegir més »
Actualitat

Marko Bakovic, nou fitxatge de l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida incorpora l’aler-pivot Marko Bakovic a la seva plantilla fins a final de temporada. El jugador bosnio-croata arriba a Lleida procedent del Cibona de Zagreb on aquesta temporada ha registrat mitges de 7,8 punts, 11,3 de valoració, 4,6

Llegir més »
Et podem ajudar?