CAT |

Força Lleida

Prèvia J16 | ICG Força Lleida vs Leche Rio Breogan

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Ha destacat a jugadors que no estaven en el seu moment que van ser primordials per al partit com van ser Steven Santa Ana amb els seus 8 triples des de gairebé els 8 metres i la gran feina física que va fer Shaquille per a ser l’MVP de la jornada. Comentant que si juguem així de sòlids i amb el suport de l’afició podem guanyar a qualsevol equip.

Sobre el Breogán, ha estat clar, és un equip ACB en el qual cal defensar moltíssim per a parar-los, ser consistents com a equip i així tenir possibilitats. Ha destacat que tenen la millor línia exterior, que compaginen amb les seves 4 tiradors.

En parlar del nou fitxatge, Gustavo Aranzana ha comentat que continuen mirant i que no descarten cap jugador, però que per aquestes dates nadalenques de moment està sent difícil.

Per a aquest partit encara és dubte Marc Martín

Més noticies

Actualitat

Victòria important contra TAU Castelló

Aquesta tarde el ICG Força Lleida ha disputat a les Borges Blanques un nou partit de pretemporada al 6è trofeu ciutat de les Borges Blanques contra el Tau Castellò. Un nou test per als de Gerard Encuentra que ha servit per posar en pràctica tots aquests dies d´entrenament. El

Llegir més »