CAT |

Prèvia J23. “Oviedo ha modificat moltes peces”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Nou test de temporada a l’Espai Fruita Barris Nord demà divendres davant l’Oviedo. Després d’una setmana curta d’entrenaments i amb la nova incorporació Faye treballant i agafant el ritme i sistema de joc de l’equip, l’ICG Força Lleida torna a jugar davant la seva afició.

Gerard Encuentra valora positivament la quarta posició de l’equip en una lliga complicadíssima, destaca les tres victòries consecutives i ja avisa que fins al final no es decidiran les posicions del play-off. Encuentra assegura que l’Oviedo és un gran rival. “Han modificat moltes peces”, diu, des de l’entrenador com jugadors. “Són ràpids, no tenen por a tirar en els primers segons de la possessió i tenen tot un referent com Oliver Arteaga”, manifesta l’entrenador lleidatà. Davant la classificació actual, Gerard Encuentra diu que “sembla que estiguem obligats a guanyar i això ens posa més pressió de la que toca”.

Més noticies

Actualitat

A UN PAS DE LA GESTA

L’ICG Força Lleida acaricia la victòria al WiZink Center amb la punta dels dits. L’equip ha mantingut la bona dinàmica

Llegir més »
Actualitat

UN LLEIDA EN RATXA

L’ICG Força Lleida fa una exhibició davant l’Ourense per encadenar 3 victòries consecutives per primera vegada aquesta temporada. Els de

Llegir més »
Et podem ajudar?