CAT |

Força Lleida

Prèvia J25 | Cáceres Patrimonio de la Humanidad – ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Començava la prèvia del partit corresponent a la jornada 25 de la lliga Leb Or, en mig de la polèmica del COVID-19 i la normativa de jugar a porta tancada. El partit es disputa divendres a les 21:00 h a Càceres.

Les primeres preguntes i el llarg de la roda de premsa feien referència al COVID-19, i a la notícia de jugar a porta tancada com a mínim les dues pròximes jornades de lliga. Gustavo molt crític amb el tema responia que la salut és el primer i que s’hauria de suspendre la lliga aquestes dues jornades o ajornar-les. Ja que el fet de jugar sense gent influeix en ambient, econòmic, etc.

A més comentava que aquesta setmana els toca a ells anar a Càceres, però, setmana que ve hauran de jugar ells contra el Granada a un Barris Nord sense una ànima. Seguia la roda de premsa pel mateix tema, i Gustavo comentava que s’han de seguir els protocols que es manin i que el que no té sentit és fer els actes a porta tancada i deixar obertes discoteques, pubs, bars, restaurants.

“Yo nose donde está el contagio”

També remarcava que està disposat i tranquil d’anar a Càceres amb l’equip, però, que no sap si és el millor, ja que la seva opinió és una altra.

Corresponent al tema esportiu, li preguntaven pel rival, i feia esmena que han fet una temporada magnífica, ja que porten 14 victòries, que coneix a l’entrenador rival i a l’equip i magnifiquen molt les seves virtuts. Un equip amb molt de registres. També li preguntaven per l’estat d’ànim, i comentava que és fantàstic, ja que vénen d’entrenar bé, de guanyar al líder la setmana passada, i que mai se sap al bàsquet però anímicament es troben bé. Per acabar li preguntaven per l’estat de la plantilla, i comentava que Santa Ana estava a E.E.U.U per temes familiars personals i que aquesta jornada seria baixa.Molta sort i salut per l’equip a Càceres!

Més noticies

Actualitat

Victòria important contra TAU Castelló

Aquesta tarde el ICG Força Lleida ha disputat a les Borges Blanques un nou partit de pretemporada al 6è trofeu ciutat de les Borges Blanques contra el Tau Castellò. Un nou test per als de Gerard Encuentra que ha servit per posar en pràctica tots aquests dies d´entrenament. El

Llegir més »