CAT |

Prèvia J29. “La clau estarà a frenar l’u contra u, el rebot i que no ens facin mal els seus tiradors”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida rep demà a l’Espai Fruita Barris Nord el Bueno Arenas Albacete Basket en una setmana d’entrenaments curta, però preparats per competir fins a l’últim minut.

Gerard Encuentra parlava davant els mitjans de comunicació sobre la situació de l’equip i l’entorn. “Som els mateixos que vam guanyar a Andorra i si a Cantàbria fem l’última ningú diria res de les derrotes”, destaca el coach. “Anem tots a una, a no fer-nos mal entre nosaltres. La lliga és un llarg viatge, ara en corbes. Ja vindrà la recta”, afegeix Encuentra, qui assegura que els darrers partits s’han competit tots exceptuant Castelló.

“Albacete es juga absolutament la vida i competeix millor contra equips de la zona alta”, avisa l’entrenador, qui destaca la necessitat de frenar l’atac rival de l’u contra u, el rebot, que ens facin mal els seus tiradors i gestionar la part mental i els nervis.

Més noticies

Actualitat

A UN PAS DE LA GESTA

L’ICG Força Lleida acaricia la victòria al WiZink Center amb la punta dels dits. L’equip ha mantingut la bona dinàmica

Llegir més »
Actualitat

UN LLEIDA EN RATXA

L’ICG Força Lleida fa una exhibició davant l’Ourense per encadenar 3 victòries consecutives per primera vegada aquesta temporada. Els de

Llegir més »
Et podem ajudar?