CAT |

Força Lleida

PRÈVIA J3 PLAY-OFF. “L’equip està molt focalitzat en el partit de divendres”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida viatja a Cáceres on intentarà aquest divendres sentenciar l’eliminatòria del play-off i fer-se un lloc a la Final Four del 18 i 19 de juny.

Per fer-se realitat, els de Gerard Encuentra necessiten una victòria a Càceres. El primer intent serà aquest divendres, 3 de juny a les 21 h i el segon el diumenge, 5 de juny a les 20 h també a la ciutat extremenya.

El tècnic lleidatà s’ha mostrat molt satisfet amb el treball de l’equip i assegura “que estem molt focalitzats en el partit de divendres”. Encuentra també considerà que un factor important és estar viu durant el partit i si es pot trencar el joc abans, millor. El coach té el dubte d’Ignacio Rosa, que continua recuperant-se de la lesió al colze, i de Michael Carrera, qui acaba de ser pare. Així i tot, fins demà dijous no es sabrà si aquest últim viatja.

Podeu veure tota la roda de premsa completa aquí.

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Et podem ajudar?