CAT |

Força Lleida

PRÈVIA J8| ICG Força Lleida vs Cáceres Patrimonio de la Humanidad

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí s’ha realitzat la roda de premsa de la prèvia amb l’entrenador Jorge Serna del partit de la 8a jornada que es disputarà demà dia 8 a les 21h en el Barris Nord entre l’equip local ICG Força Lleida i el Càceres Patrimoni de la Humanitat.

En ella, Jorge Serna ha fet un resum de la derrota contra el CBC Valladolid atribuint a diversos factors com el cansament del equip en una setmana amb varis partits i la falta de preparació d’aquest, i la desmotivació de perdre de l’equip contra Valladolid: “Per a mi no és el mateix perdre de 15 o de 10, fins al final del partit es juga fins al final”

Sobre el partit de demà contra Càceres, ha destacat la recuperació total de Ablaye, que ja va jugar diversos minuts contra Valladolid, i contra Càceres ja ho veu al 100% disponible, amb el que comptarà amb els 12 jugadors.

Jorge Serna: “La reacció de la setmana ha estat molt bona, però el dia important és la competició, entrenem fort per a competir super-forta”

Sobre el Càceres, Jorge Serna ha destacat que li recorda molt a l’equip lleidatà de l’any passat, un equip que ha patit moltíssim aquest inici de temporada però que amb el fitxatge de la parella de bases ha anat remuntant i trobant-se a gust aconseguint les victòries.

Podeu veure la prèvia sencera a continuació:

Més noticies

Actualitat

Nze, preparat per debutar aquesta nit

Bryce Nze ha estat presentat oficialment avui com a nou jugador de l’ICG Força Lleida a l’Hotel Sansi de la capital lleidatana. Després que el jugador arribés a Lleida dimecres de la setmana passada, passés amb èxit el reconeixement mèdic

Llegir més »
Et podem ajudar?