CAT |

Prèvia J4. “Serà una guerra d’estils”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida afronta un nou partit de temporada. L’equip viatja cap a Valladolid on ens espera un equip en forma i que la temporada passada va deixar molt clar que és un equip fort i complicat de guanyar.

Gerard Encuentra assegura que “anem a una pista molt difícil on tenen jugadors molt físics”. El coach també recorda que Valladolid ha renovat a molts jugadors de la temporada passada i que a casa seva són molt forts.

Pel que fa a l’equip, el tècnic diu que els jugadors s’han recuperat bé després de tres partits en deu dies i amb viatge llarg inclòs. “Guanyar dona confiança, estem bé, tocant de peus a terra i amb bona mentalitat de creixement”.

El tècnic lleidatà també ha parlat sobre CJ Gettys i diu que, com qualsevol altre jugador, si està concentrat i pel partit, entrarà en rotació. “Fins a Valladolid és un jugador més de la plantilla i esperem que ens ajudi al màxim”. L’entrenador també ha assegurat que “és obvi que no és una situació idíl·lica, anem minvats en el joc interior, però vaig a mort amb els jugadors que tinc”.

La baixa confirmada per al partit de demà és la de Jaume Lobo.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut