CAT |

Primera setmana de pretemporada amb 2 equips ACB

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida compleix la seva primera setmana d’entrenaments de pretemporada amb part de l’equip. El conjunt dirigit per Jorge Serna ha culminat els entrenaments de pavelló i gimnàs amb 2 sessions especials conjuntament amb equips ACB. Els dos entrenaments tenien unes característiques especials, i es que al tractar-se d’uns entrenaments amistosos, els entrenadors podien fer tants canvis com vulguessin, no hi havia marcador ni es penalitzava al jugador en cas de cinquena falta.

Per una banda, divendres 23, els de la Terra Ferma van viatjar a Saragossa per entrenar amb el Casademont Zaragoza, un entrenament que, malgrat no poder comptar amb tots els efectius, els lleidatans van aprofitar per posar-se en marxa sobre la pista i en dinàmica de partit. Escolta la valoració del tècnic:

Per altra banda, avui diumenge 25, l’ICG Força Lleida s’ha desplaçat a Monzón on l’esperava l’UCAM Murcia, equip també de l’ACB. La idea era la mateixa que en el cas del Saragossa. Escolta la valoració de Jorge Serna:

Aquesta setmana arribaran els jugadors que falten per incorporar-se a l’equip i el conjunt de negre seguirà preparant-se i entrenant per afrontar el proper partit de la pretemporada; en aquest cas, la primera fase de Lliga Catalana davant l’Hospitalet (5/09) a domicili i contra el Girona (10/09) al Barris Nord.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut