Quin bon regal de Reixos!

Avui era un d’aquells dies on guanyar seria més que un regal, pel rival, per l’ambient i per començar el 2023 amb una victòria i continuar amb la imbatibilitat a casa.

L’efectivitat des de la línia de 6,75 protagonitzava un inici de l’ICG Força Lleida amb gana i ganes de victòria i mantenir el seu títol d’invicte a casa. Urtasun, Juani i Vasi no fallaven des de la línia del triple. S’hi sumava el factor rebot defensiu en els primers minuts, amb un equip que agafava tot el que Burgos no anotava i situava el 16-05 en el lluminós. Ho parava Curro Segura de cop i el seu equip tornava a pista amb un punt més d’intensitat. Debutava Sidibé en el tram final del primer quart amb dos punts per estrenar-se amb la samarreta bordeus.

Sentava bé el segon quart a Burgos, que a poc a poc anava anotant de dos en dos i no perdonava des del tir lliure. Li costava a l’equip lleidatà trobar cistella en els dos primers minuts de quart i Burgos estrenyia distàncies. No servia el triple de Juani Marcos ni les cistelles de Carrera per tornar a agafar revolada i els castellans ho aprofitaven per capgirar el resultat i posar el 32-33 a l’equador del període després d’un parcial 05-18. Tensió i nervis al pavelló, amb el marcador ajustat al llarg de cinc minuts i que els visitants aconseguien ampliar amb un triple en els darrers segons (41-47).

Començava l’operació remuntada a l’Espai Fruita Barris Nord amb Vasi, Carrera, Miguel i Juani de protagonisme. L’argentí protagonitzava un tres de tres des de la línia de 6,75 per posar l’equip quatre per davant, un avantatge que feia minuts que no teníem. Els tirs lliures errats i els visitants, que no ho posaven fàcil amb punts des de l’exterior, situaven l’electrònic 61-65 per a jugar-s’ho tot en el darrer quart.

Es preveia uns minuts de nervis a l’Espai Fruita Barris Nord. Pilotes perdudes i jugades tallades fins que Juani Marcos i Diogo Brito, amb dos triples per banda, donaven avantatge a l’equip català. Curro Segura tornava a parar el joc després que el portuguès Brito anotés des de sota cistella i es posés el 71-68 quan faltaven cinc minuts per al final. Carrera i Marcos, efectius des del tir exterior obligaven Curro Segura a demanar temps mort amb el 76-70. I els anava bé als visitants per anotar dos triples i posar l’empat a gairebé dos minuts per al final. Gerard Encuentra demanava temps mort abans que el rival pogués trencar el partit i Juani Marcos no desaprofitava l’ocasió per anotar des de l’exterior i des de sota cistella. Tot es jugava en els -darrers segons de partit un ICG Força Lleida ha estat més llest i s’ha acabat imposant per 85-79.

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24