CAT |

Força Lleida

Quino Colom i Jorge Serna visiten el Campus Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El base internacional espanyol Quino Colom i l’entrenador del primer equip del Força Lleida Jorge Serna van visitar ahir els jugadors i jugadores del Campus d’Estiu Força Lleida d’aquest 5è i penúltim torn.

Durant la visita, Colom els va proposar als 31 participants fer el “Repte Força Lleida”. El base va mostrar als nois i noies una habilitat del bàsquet i aquests havien de repetir-la. Per la seva banda, Serna va fer un petit entrenament als participants. Posteriorment, es va fer un partidet amb petits, mitjans i grans en els quals Quino Colom hi va participar. Després de la sessió especial, hi va haver torn de preguntes obert per part dels participants i torn de fotografies amb jugador i entrenador.

 

El “Repte del Força Lleida és una activitat que es porta a terme durant els Campus del Força Lleida. Els Campus d’Estiu es desenvolupen al llarg de 6 torns diferents distribuïts entre els mesos de juny, juliol i setembre. Cada  setmana es preveu la visita d’un jugador i/o entrenador de bàsquet el qual s’encarrega de fer el “Repte del Força Lleida”, de respondre preguntes del participants i fer-se fotografies amb ells.

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Et podem ajudar?