Quino Colom i Jorge Serna visiten el Campus Força Lleida

Compartició en twitter
Twitter
Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en telegram
Telegram
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en email
Email

El base internacional espanyol Quino Colom i l’entrenador del primer equip del Força Lleida Jorge Serna van visitar ahir els jugadors i jugadores del Campus d’Estiu Força Lleida d’aquest 5è i penúltim torn.

Durant la visita, Colom els va proposar als 31 participants fer el “Repte Força Lleida”. El base va mostrar als nois i noies una habilitat del bàsquet i aquests havien de repetir-la. Per la seva banda, Serna va fer un petit entrenament als participants. Posteriorment, es va fer un partidet amb petits, mitjans i grans en els quals Quino Colom hi va participar. Després de la sessió especial, hi va haver torn de preguntes obert per part dels participants i torn de fotografies amb jugador i entrenador.

 

El “Repte del Força Lleida és una activitat que es porta a terme durant els Campus del Força Lleida. Els Campus d’Estiu es desenvolupen al llarg de 6 torns diferents distribuïts entre els mesos de juny, juliol i setembre. Cada  setmana es preveu la visita d’un jugador i/o entrenador de bàsquet el qual s’encarrega de fer el “Repte del Força Lleida”, de respondre preguntes del participants i fer-se fotografies amb ells.

Més noticies

Actualitat

VICTÒRIA TITÀNICA I DE MORAL

L’Espai Fruita Barris Nord acollia avui un partidàs. L’ICG Força Lleida rebia un dels equips amb millor plantilla de la LEB Or, el Leyma Coruña. Podia passar de tot sobre la pista, però els de Gerard Encuentra han posat caràcter

Llegir més »
Actualitat

ARRENCA UNA NOVA TEMPORADA PER AL FORÇA LLEIDA ASPROS

El Força Lleida Aspros, l’equip especial del Força Lleida, comença aquest dissabte 4 de desembre la seva sisena temporada.  L’equip, entrenat per Esther Roca, juga a la Lliga de Bàsquet Interclubs de Lleida, amb qui comparteixen competició amb l’Alba Stars,

Llegir més »
Chat
Et podem ajudar?