Reacció al tercer quart i victòria

L’ICG Força Lleida viatjava aquest matí cap a terres barcelonines per a jugar el tercer partit amistós de pretemporada davant el CB Cornellà de LEB Plata al Parc Esportiu, un equip amb molta experiència a les seves mans després que aquest estiu anunciessin fitxatges com Nacho Martín, Sergi Pino o Àlex Llorca. Un nou test per als de Gerard Encuentra abans d’afrontar els primers partits oficials a final de més davant l’Andorra en la Lliga Catalana LEB. Un nou partit per a posar sobre el parquet allò entrenat durant les tres setmanes de pretemporada que porta l’equip.

Inici d’encontre favorable a l’ICG Força Lleida amb l’electrònic 17-21 en un primer quart igualat. El CB Cornellà remuntava en el segon període per anar al descans 43-35. Bona reacció de l’equip de Gerard Encuentra amb 32 punts en el tercer quart i posant el +10 d’avantatge per anar als darrers minuts de partit (57-67). Tornava a apretar l’equip local en l’electrònic, però els de bordeus aguantaven bé la pressió i situaven el 78-82 per finalitzar el partit.

Gerard Encuentra es mostra content amb el partit d’avui davant un rival dur. Malgrat el resultat, el tècnic lleidatà destaca el treball de l’equip, l’esforç dels jugadors i resultats tècnics i tàctics que es comencen a veure després de tres setmanes d’entrenaments.

Valoració post partit Gerard Encuentra

Imatges: Pol Valle

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24