Resultats de la Base ( 16 Maig )

Nayox Força Lleida Júnior 1r any 75 – 56 SARSA La Salle Manresa A

El Nayox Força Lleida rebia la visita del Sarsa La Salle Manresa 1 al Pavelló Barris Nord. Un inici sense intenció ni tensió per part dels locals, va resultar en un 1r quart lent, sense ritme, que va acabar amb un 12-11 en el marcador. A partir de llavors, el Nayox Força Lleida va incrementar la seva intensitat defensiva, activant-se, tot provocant mals tirs visitants i augmentant com a conseqüència el ritme ofensiu, amb nombrosos contraatacs a la vegada que s’imposaven sota la cistella als atacs estàtics. Aquesta va ser la constant dels últims tres quarts, fins a acabar amb el 75-56 final.

Nayox Força Lleida Preferent 75 – 77 ASFALT C.B. Igualada A

Derrota del Júnior A del Força Lleida davant de la Igualada per 75-77-. La setmana anterior els lleidatans van perdre per 30 punts de diferència on de llarg va ser el pitjor partit de la temporada.
Després d’una notable setmana d’entrenaments hem aconseguit mitigar els punts forts dels visitants i oferir un millor nivell competitiu.

En bona part del partit vàrem ser superiors al rival, però 3 moments de desconnexió a l’inici del partit amb un parcial de 0-8 en 2 minuts, 1-11 els últims 2 minuts de 1a part i un altre 0-8 els 2 primers minuts de 2a part van ser massa per als locals, on amb només 6 minuts de partit van tenir una muntanya d’1-27 per capgirar.