Resultats de la Base ( 17-18 Abril )

Nayox Força Lleida Pre-mini A 73 – 23 C.N. Tarrega

A pesar del resultat, partit molt molt igualat, però dos quarts molt bons dels jugadors del Força, amb una bona defensa i ràpids contraatacs, va ampliar la diferencia final.

A pesar del resultat els jugadors del Tàrrega, van lluitar i treballar per reduir les diferencies i fruit d’això van guanyar alguns periodes.

Nayox Força Lleida Mini B 86 – 48 A.E. Sedis Basquet Blau

Primers dos quarts on l equip visitant va ser capaç de jugar amb major intensit at i on els
locals van començar bas tant adormits. A partir de lla vors, el Nayox Foça Lleida va aug-
mentar el seu nive l l d intensitat en defensa a tota pista provocant robar moltes pilotes
en primera lín ia que afavorien a moltes situacions de finalització sense defensors al
davan t marxa nt així en el marcador per acabar en el re sul tat f inal 86 48 pel conjunt
local. Molt contents per la feina feta d esforç i solidaritat d efensiva ja que això després ens
facilitava la f eina en atac

Nayox Força Lleida Mini A 58 – 45 CB Cappont Pre-infantil

Nova victòria del Mini A del Nayox Força Lleida a la lliga preinfantil.

Els locals, com en els últims tres partits, van sortir al partit amb un alt nivell d’intensitat i amb un joc ràpid i agressiu a les dues cistelles. Això es va traduir en moltes recuperacions de pilota, amb un grau alt d’implicació per part de tots els jugadors en tasques defensives. Conseqüentment, es van aconseguir moltes cistelles en accions de contraatac que als visitants els va va costar molt defensar. Tot i la igualtat durant tot el partit, el Nayox Força Lleida va fer valer la seva intensitat i tècnica individual per emportar-se la quarta victòria consecutiva a la lliga d’un any més amb una molt bona feina col·lectiva.

C.B. Universitat de Vic 3 62 – 69 Nayox Força Lleida Infantil 1r Any

Victoria a domicili del Nayox Força Lleida en un partit tremendament igualat, que no es va decantar de costat de l’equip ilerdenc fins als compassos finals d’aquest.
Millor entrada al partit del CB Vic, que amb ràpids contraatacs feia molt de mal a la defensa del Força Lleida, finalitzant el primer quart amb 4 punts d’avantatge (17-13) i mantenint la iniciativa en el descans (29-28).
En la segona meitat, el Nayox Força Lleida va millorar el seu nivell defensiu i va aprofitar el seu domini en el rebot en totes dues canastres per a col·locar-se per davant i acabar emportant-se el triomf, primer a domicili de la present temporada.

Nayox Força Lleida Infanil Prom 51 – 66 Barberia Albert C.B. Bellpuig

El Nayox Força Lleida ha sortit amb molta energia al partit i ha dominat el marcador durant els deu primers minuts de joc, mostrant la seva millor versió de la temporada. A partir d’aquí, els visitants, gràcies a la superioritat física sota l’anella, que els hi ha donat molt punts en segones oportunitats, han capgirat el resultat arribant al descans 26-33. A la represa, el Nayox Força Lleida ha seguit competint davant jugadors un any majors. Un altre partit d’alta exigència física, que ens permet un gran aprenentatge

C.B. Pardinyes Vermell 39 – 65 Nayox Força Lleida Cadet Prom

El Nayox Força Lleida s’endú la victòria de Pardinyes en un partit molt disputat, però que va dominar en tot moment i sense veure perillar la victòria.

Una millor defensa visitant, junt amb el control del rebot, tenir més encert en el tir exterior i una major aportació de tot l’equip, va fer que la victòria fos per al Nayox Força Lleida.

C.E. Sant Nicolau 3 92 – 46 Nayox Força Lleida Júnior 1r any

El Nayox Força Lleida ha disputat un bon partit a la pista del CE Sant Nicolau.
Desprès de l’abultada derrota la setmana anterior, els nois del Jr de primer any han competit molt millor els 40 minuts, centrant-se en la millora individual i colectiva i oblidant-se del que reflexava el marcador.
Hi ha un gran marge de millora i cal seguir centrant-se en allò que es pot controlar i oblidar-se d’excuses i d’objectius de resultat. Els nois van per bon camí.

Basket Almeda 1 91 – 57 Nayox Força Lleida Júnior Preferent

Excelent partit el jugat pel Nayox Força Lleida a la pista del Bàsquet Almeda 1.
L’equip local, molt superior físicament, ha buscat avantatge des de pilota interior, rebot ofensiu i a camp obert, des d’on han arribat la majoria de punts. A més, plantejaven diferents variants defensives despres de cistella, que l’equip visitant ha solucionat be.

El Nayox Força Lleida s’ha mostrat sòlid, constant en el seu joc coral durant 35 minuts, lluitant contra aquest desavantatge físic a base de cap i esforç, moment en el qual la fatiga ha fet acte de presència deixant com a marcador final aquest 91-57.