Resultats de la base ( 22-23 Maig )

C.B. Cervera Mobel Linea 31 – 81 Nayox Força Lleida Pre-Mini A

Partit molt disputat a pesar del resultat, on els dos equips van intentar realitzar el seu lloc per guanyar-lo. El força a poc a poc va obrir diferències en el marcador, però el Cervera, mai va tirar la tovallola i va lluitar fins al final.
Els jugadors del Força a pesar de no jugar aquest mes, continuen evolucionant i millorant … A seguir així.

Nayox Força Lleida Mini B 82 – 32 Jordi i Josep Palau C.B. Bellpuig

Partit amb un inici una mica estrany, marcat per la poca energia, concentració i activitat per part de l’equip local fins que a partir del 2n quart van canviar una mica el xip, però tot i així amb bastants desconnexions i falta d’activitat.
Ara bé, a la segona meitat el canvi va ser total i el Nayox Força Lleida va augmentar el nivell d’intensitat i concentració i va permetre encadenar bones defenses i nombroses superioritats en atac que van permetre cistelles fàcils i marxar al marcador.

C.N. Tàrrega Pre-infantil 24 -74 Nayox Força Lleida Mini A

El Nayox Força Lleida Mini aconsegueix una nova victòria a domicili, la sèptima consecutiva de la temporada, en aquesta ocasió enfront del CN Tàrrega Preinfantil.
Tot i una sortida fluixa dels visitants, concedint molts 1×1 fàcils i amb un atac lent i apàtic, a poc a poc es van anar ficant a dins del partit. El CN Tàrrega intentava treure avantatja de la seva superioritat física, però els de la plana de Lleida van anar augmentant la intensitat defensiva per recuperar pilotes i córrer al contraatac.
Cal destacar d’aquest partit la millor circulació de pilota per part dels de negre, amb menys pèrdues de l’habitual. El partit va acabar 24 – 74 amb uns últims minuts de joc erràtic donada la diferència a la pista.

Catalana Occident Manresa B 98 – 40 Nayox Força Lleida Infantil 1r any

Derrota clara del Nayox Força Lleida en la pista del potent Catalana Occident Manresa que demostro un altíssim nivell de joc i condició física.
Primers minuts d’igualtat, amb un Força Lleida molt lluitador que aconseguia contrarestar la velocitat i bon joc del Manresa (14-10 el minut 8 de partit). A partir d’aquí, resta de la primera part de clar color local, amb un parcial 24-2 en els següents 7 minuts que trencava absolutament el partit.
En la segona meitat, el Nayox Força Lleida va mantenir un alt nivell de lluita i esforç, però no va poder evitar que el Catalana Occident Manresa continués augmentant les diferències en el marcador fins al 98-40 definitiu.
El pròxim cap de setmana, es repetirà l’enfrontament a Lleida, en una gran oportunitat de millora per als ilerdencs, davant un rival d’enorme qualitat tècnica i física.

A.E. Sedís Bàsquet Blau 69 – 81 Nayox Força Lleida Infantil B Prov

Entretingut partit el viscut a la capital de l’Alt Urgell on per primer cop, el Nayox Força Lleida s’ha trobat un equip físicament inferior, però que ha sortit amb més energia. En el tercer període el gran encert exterior ha permès agafar una important renda i els visitants dominaven per 21-36 al descans. Un horrible sisè període ha fet que els locals s’aproximessin a quatre punts i amb encara deu minuts per jugar, però un altra vegada, l’encert des del triple del Nayox Força Lleida (10 totals) ha sigut determinant per sumar la segona victòria de la temporada de set possibles.

Nayox Força Lleida Infantil Pref 65 – 66 U.E. Mataró Germans HOMS

En la 4a jornada de lliga que enfrontava al Nayox Força Lleida i a la UE Mataró, l’equip lleidatà perd per 65 a 66 en un partit molt competit pels dos equips.
L’equip lleidatà començava molt actiu en defensa, pressionant a tota la pista i precipitant l’atac del rival. Els primers minuts en atac van ser amb ordre i trobant bons tirs. A finals del 1r quart, les pèrdues de pilota locals feien que els del Maresme obrin escletxa. En el 2n període es va veure un joc més ràpid i alegre per part dels dos equips.
A la 2a meitat seguia la igualtat entre els dos equips, erràtics en atac a causa de la intensitat defensiva que els dos equips proposaven. Els visitants aprofitaven la seva superioritat física per fer mal al rebot ofensiu mentre els locals seguien al partit gràcies a un bon joc en equip compartint pilota i trobant bones situacions de tir. Es va arribar a un final de cara o creu on els locals no van poder aconseguir un triomf que qualsevol dels dos equips va merèixer.

Nayox Força Lleida Cadet 1r any 83 – 48 La Salle Manresa 1

Partit que va començar amb intercanvi de cistelles que afavoria a l’equip visitant, més endollat en el partit i amb més intensitat i encert. L’equip col·legial va arribar a tenir 7 punts d´avantatge
Els lleidatans van reaccionar incrementat el seu nivell defensiu en el 2n període i capgirava el marcador, que tot i el domini local, l’encert de l’equip visitant mantenia en igualtat el resultat a la mitja part (38-34).
Però en la segona part els jugadors del Nayox Força Lleida van fer un pas més endavant, va passar a controlar el ritme de joc gràcies al control del rebot podien jugar a una velocitat alta, que els jugadors manresans tot i mai abaixar els braços no van poder sostenir. L’avantatja va anar incrementant progressivament fins al resultat final.

C.B. Mollerussa Blau 44 – 84 Nayox Força Lleida Cadet B Prov

Partit seriós del Nayox Força Lleida, que tot i un bon inici dels locals, va saber imposar el seu joc, i amb una defensa agressiva i unes transicions ràpides, va aconseguir de mica en mica, anar-se’n en el marcador i trencar-lo definitivament en el 3r quart amb un parcial demolidor de 8-24.
Al final partit plàcid per al Força Lleida, que va demostrar que amb treball i concentració, es poden aconseguir bons resultats.

U.E. Sant Cugat 69 – 45 Nayox Força Lleida Cadet Pref

Mal inici del Força Lleida, que després de dos mesos sense competir va notar que li costava entrar al joc. Malgrat això, va endurir el seu joc durant certs moments de partit, malgrat això, l’abús de bot i la irregularitat en defensa, va impedir que el Nayox Força Lleida pogués optar pel partit en cap moment.

Nayox Força Lleida Cadet Pref 51 – 74 U.E. Sant Cugat Negre

Inici seriós del Nayox Força Lleida, malgrat això, l’equip només va aguantar cinc minuts en un bon estat de joc. Un partit on els locals van ser massa irregulars per tal de poder optar a emportar-se el matx.

Fustmar C.B. Calella 73 – 91 Nayox Força Lleida Júnior 1r Any

Espectacular partit del Nayox Força Lleida a nivell ofensiu, jugant a un ritme molt alt i sabent trobar en tot moment les avantatges que existien.

Aquest alt nivell ofensiu s’ha vist disminuït davant una defensa zonal de l’equip local. durant el 2n i gran part del 3r quart, que finalment s’ha sabut atacar.

A nivell defensiu, molt problemes de balanç defensiu i de rebot als dos cércols, fet que ha mantingut dins del partit al CB. Calella, molt lluitador i en jugadors talentosos, que ha complicat la vida als de la capital del Segrià en alguns trams de partit.

La consistència, i resiliència de saber superar els mals moments, ens han portat al 73-91 final.