Resultats de la base ( 29-30 Maig )

Nayox Força Lleida Pre-Mini A 72 – 22 C.B. Cervera Mobel Linea

El segon partit entre els petits del Força i el Cervera va ser més disputat que el primer.
Els dos equips van treballar molt bé per parar els atacs de l’altre equip i va costar més realitzar cistelles fàcils i van intentar posar en pràctica el treballat realitzat en els entrenaments, encara que de vegades no sortís.
Molt bon treball…

Jordi i Josep Palau SL C.B. Bellpuig 22 – 72 Nayox Força Lleida Mini B

Partit dominat de principi a fi per part del Nayox Força Lleida B gràcies a la intensitat i activitat mantinguda durant tot el partit. El fet de jugar a pista gran ens ha beneficiat, ja que hem pogut córrer des del primer moment amb molts espais i fent cistelles senzilles. A més a més l’elevada intensitat defensiva ens ha permès robar moltes pilotes en primera línia, permetent també d’aquesta manera anotar de manera senzilla.

Nayox Força Lleida Infantil 1r any 56 – 51 Catalana Occident Manresa B

Victoria del Nayox Força Lleida en el seu últim partit oficial de la temporada davant un excel·lent rival com el Catalana Occident Manresa, que la passada jornada en el partit d’anada havia derrotat als ilerdencs amb claredat.

Inici de partit amb domini manresà, que en el primer període van portar sempre la iniciativa, anotant amb facilitat prop del cèrcol i amb accions de contraatac (10-23 Min.10).

A partir del segon període, el Nayox Força Lleida va exhibir una excel·lent defensa, mostrant un altíssim nivell d’intensitat i una gran solidesa en l’u contra un, que deixaria a Manresa en només 28 punts en els següents 30 minuts de partit. Els últims minuts van ser d’una gran emoció, podent haver-se decantat el triomf per a qualsevol dels dos contendents.

Nayox Força Lleida Infantil B Prov 83 – 62 A.E. Sedís Bàsquet Blau

Gran primera meitat del Nayox Força Lleida (49-35), especialment en atac, on ha estat capaç de seleccionar bons llançaments que els hi han permès tenir un elevat encert exterior. La segona part ha estat més igualada, sobretot els darrers quinze minuts on un combatiu Sedis ha sigut capaç de mantenir les diferències davant un Nayox Força Lleida que ha baixat les prestacions defensives per la fatiga acumulada i els ha costat per tant, frenar els 1 contra1 i contraatacs rivals. En atac s’ha caigut en l’excés de bot i en la precipitació al tir. Això no obstant, sensacions positives, ja que hi ha hagut moments de molt bon bàsquet i toca seguir entrenant per millorar la presa de decisions amb fatiga.

Nayox Força Lleida Infantil Pref 73 – 68 Clínica Dental Unzeta C.B. Esparreguera

En la 5a jornada de lliga que enfrontava al Nayox Força Lleida i al CB Esparreguera, l’equip lleidatà es va endur un partit que li va costar tancar.

L’inici va ser amb bastants punts pels dos equips a causa de la tova defensa en 1 contra 1. En el 2n període el Força Lleida va incrementar la seva intensitat defensiva i el domini del rebot, el qual els permetia posar un ritme de joc molt alt per anar 15 amunt al descans.

El 3r quart començava igual que va acabar la primera meitat, però amb una distància còmoda, els locals es van relaxar i la tensió ofensiva i defensiva no es va mantenir. L’equip rival mai va deixar de lluitar i amb un gran darrer quart van aconseguir retallar fins als 5 punts de marge. El diumenge vinent, tornada i darrer partit de lliga a Esparreguera.

La Salle Manresa 1 63 – 73 Nayox Força Lleida Cadet 1r any

Partit molt igualat entre els jugadors de la Salle Manresa i el Nayox Força Lleida. Els visitants van començar dominant el partit, però ràpidament els jugadors de la Salle van reaccionar amb encert i duresa defensiva.

En el segon període els lleidatans tornaven a agafar una distància de fins a 15 punts, que no van saber consolidar per culpa d’errors defensius i pèrdues de pilota que van permetre que els col·legials igualessin el partit en el 3r període. En l’inici del darrer quart els locals seguien amb molt d’encert i capgiraven el marcador. Però al final, els nois del Força Lleida van reaccionar i gràcies al rebot ofensiu i l’encert en els tirs lliures van aconseguir la victòria.

Nayox Força Lleida Cadet B Prov 67 – 60 C.B. Mollerussa Blau

Mal partit del Nayox Força Lleida, que no va tenir l’actitud ni la concentració necessàries per jugar un partit davant d’un rival que va ficar les coses molt difícils i que no va deixar de lluitar i va demostrar en molts moments merèixer la victòria.

Al final els locals van viure de la renda de la primera part, i tot i perdre el 3r i 4t quart, van saber controlar el resultat en els últims minuts per endur-se una victòria del tot immerescuda.

Basket Almeda 54 – 77 Nayox Força Lleida Cadet Pref

Bon partit del Nayox Força Lleida, l’equip de ponent va mostrar la seva millor versió contra un bon Basket Almeda. Els de Lleida van anar de menys a més durant tot el partit, de mica en mica van anar trobant el seu joc amb una gran circulació de pilota i una defensa sòlida que va permetre un 54-77 final.

Nayox Força Lleida Júnior 1r any 80 – 69 Fustmar C.B. Calella

Partit sense ritme des de l’inici per part d’un Nayox Força Lleida que és va veure condicionat per una zona 2-3 plantejada per l’equip visitant durant quasi tot el partit, i que no vam saber atacar correctament. Tot i així, el partit va acabar en un marcador força elevat pel baix ritme exhibit per part local.

Desitjar una ràpida recuperació al jugador del Fustmar Calella lesionat durant el partit.