Resultats de la Base ( 5-6 juny )

Clínica Dental Unzeta C.B. Esparreguera 82 – 60 Nayox Força Lleida Infantil Pref

En la 6a jornada de lliga que enfrontava al Nayox Força Lleida i al CB Esparreguera, l’equip lleidatà va caure derrotat en una fluixa segona meitat.
La primera part va ser dominada pel conjunt lleidatà, que quan va aconseguir dominar el rebot als dos costats va tenir el ritme i domini del partit. Tot i no oferir un joc molt ràpid, els atacs estàtics eren força dinàmics i també es podia notar una activitat defensiva que permetia col·lapsar els atacs del rival.
En la segona part el guió va canviar per complet. En tots els intangibles del joc l’equip local va ser superior, amb més intensitat i desig, i a poc a poc anaven obrint escletxa en el marcador. La pressió defensiva i el clar domini del rebot ofensiu feien que els locals es sentissin còmodes i que el Força Lleida encadenés errors de forma continuada.

Nayox Força Lleida Cadet Pref 53 – 64 Bàsket Almeda 1

Darrer partit del Nayox Força Lleida que rebia a un Basket Almeda amb ganes de aconseguir el primer triomf. Els locals van sortir posats al partit, amb una defensa seriosa però amb un atac sovint precipitat. Tot i això, l’encert va permetre arribar al descans per sobre al marcador. A la represa l’encert va minvar, sumat a errors defensius i ofensius que van aplanar el camí a la remuntada visitant.

C.B. Gavà 04 80 – 93 Nayox Força Lleida Júnior 1r any

El Júnior de 1r any del Nayox Força Lleida afrontava una nova eliminatòria, aquest cop davant el CB Gavà 04.

El partit va tenir de tot, amb un equip local que plantejava diferents variants defensives que per moments van sorprendre l’equip visitant, que va acabar la primera part per sota en el marcador (42-38).

A la represa, però, un endollat Nayox Força Lleida va augmentar el seu nivell defensiu, fet que va provocar un augment de la confiança i del ritme en atac, trobant avantatges ràpids i aprofitant-los per a trobar tirs d’alt percentatge.