Resultats de la Base

CB Cervera Mobel Linea Nayox Força Lleida CE Pre-Mini “B”

Primer partit després d’un any on tots dos equips han sortit a pista amb molta energia i amb moltes ganes de jugar a bàsquet. Gairebé tots els períodes han estat igualats, tot i el marcador, però l’encert en les finalitzacions i el llançament exterior han permès als de Lleida anar ampliant mica en mica les diferències. Els visitants han compartit molt la pilota i han intentat buscar al jugador millor col·locat per finalitzar i això s’ha de valorar doncs és difícil de veure en aquestes edats. No obstant, el protagonisme se’l emporta el nivell d’esforç que han mostrat tots dos equips.

C.B. Pardinyes – Nayox Força Lleida CE Pre-mini “A”

Després d’un any sense jugar, els jugadors del Premini A del Nayox força Lleida van sortir amb moltes ganes de fer-lo bé i provar tot el treballat durant aquest temps sense competició. El partit va ser molt vistós, perquè el Pardinyes, a pesar del resultat, mai va abaixar els braços. Ara toca seguir treballant i millorant.

Nayox Força Lleida CE Mini “C” – C.B. Pardinyes

El Nayox Força Lleida va tornar a competir després de tant temps amb moltes ganes i il·lusió. Per alguns era el debut en competició oficial, un fet que feia l’esdeveniment encara més especial.
Els jugadors locals van estar molt concentrats en un partit gens fàcil davant un rival que va proposar un ritme i una intensitat molt elevats. Davant el domini del CB Pardinyes Lleida, els jugadors del Nayox Força Lleida mai van baixar les espatlles i van seguir endavant, creant bones accions d’atac, amb una actitud exemplar.
Gràcies a aquesta actitud i esperit d’aprendre i millorar, tots dos equips van poder gaudir com mai d’un partit de bàsquet un any després de l’últim que varen disputar.

C.E. Maristes – Nayox Força Lleida CE Mini “B”

El Nayox Força Lleida mini va sortir a la pista amb moltes ganes de tornar a jugar un partit i a tornar a sentir el que és competir. L’objectiu principal era esforçar-se, aprendre i gaudir un altre cop de la competició. Tot i aquest enfocament, els nois van sortir bastant nerviosos i amb moltes ganes de fer coses, però segurament eren tan elevades les ganes i el nerviosisme, que van fer que molts d’ells estiguessin erràtics en la presa de decisions.
Així i tot, el ritme i agressivitat que van mostrar els visitants, va poder fer que fossin nombroses el nombre de pilotes recuperades provocant un gran nombre de contraatacs, que van afavorir al fet que els visitants tornessin a gaudir de jugar un partit i competir.

C.B. Torrefarrera Pre-infantil – Nayox Força Lleida CE Pre-Infantil

El Nayox Força Lleida Mini va sortir a la pista amb moltes ganes de tornar a jugar un partit de competició en el que l’objectiu prioritari era aprendre, esforçar-se i passar-s’ho bé. Fruit d’aquesta mentalitat, els jugadors van aconseguir quallar un partit molt complert davant un rival amb un any més i amb molt més centímetres.

La valentia i la lluita en defensa, i la velocitat i compartir la pilota en atac, van ser també aspectes claus per tal que els jugadors visitants tornessin a gaudir jugant un partit.

C.B. Mollerussa – Nayox Força Lleida Infantil Prom

Partit molt igualat durant la primera meitat (31-26), amb molt ritme i una gran quantitat d’atacs en transició. Els locals, en els períodes 5é i 6é han ampliat l’avantatge gràcies a l’encert del tir exterior i alguna que altra cistella sense oposició. Això no obstant, als darrers 10 minuts del partit, els del Segrià no han abaixat els braços, igualant les forces i competint fins al final.

Nayox Força Lleida CE Infantil Pref – JAC Sants Barcelona

Derrota del Nayox Força Lleida davant el potent Jac Sants en el seu debut en la categoria Infantil de Primer Any, després de molts mesos d’inactivitat competitiva i dur entrenament.
El Força Lleida va aconseguir plantar cara a un magnifico rival, mantenint el marcador igualat durant tota la primera part, gràcies a una bona feina defensiva i una excel·lent intensitat en totes les seves accions (37-38 al descans).
En la segona part, el Jac Sants va imposar el seu bon joc i la seva superioritat física, per a obrir distància en el marcador i aconseguir una victòria per 24 punts de diferència, malgrat que el Nayox Força Lleida no va baixar els braços en cap moment, i va mantenir un gran esperit de lluita els 40 minuts.

Nayox Força Lleida CE Júnior 1r – Catalana Occident Manresa

Tornada a la competició del Nayox Força Lleida Júnior de 1r any davant del Catalana Occident Manresa B.

Una primera part on s’han imposat els atacs a les defenses pressionant dels dos equips. Trencar la pressió, obtenir un avantatge numèric i aprofitar-lo fins a trobar un tir d’alt percentatge ha estat la tònica dels dos primers quarts, on s’ha arribat al descans amb un entretingut 39-38.

A la segona part, aquesta mateixa defensa pressionant ha resultat clau per a trencar el partit a favor de la Catalana Occident Manresa B, superior físicament, ocasionant innumerables imprecisions en un equip local totalment fos, que han provocat cistelles fàcils, deixant un marcador final de 58-93.

Tot i tenir un marcador desfavorable i nivells alts de fatiga, els nois del Nayox Força Lleida no han perdut la cara al partit tot mostrant una actitud excel·lent durant els 40 minuts davant d’un rival de molt nivell, fet que els ha permès gaudir i aprendre de cara a pròxims entrenaments i partits.