RETORN AMB VICTÒRIA

Es notaven les ganes a l’Espai Fruita Barris Nord. Trenta-quatre dies després de l’últim partit de LEB Or, l’ICG Força Lleida es retrobava amb la competició i amb l’afició en un partit on va estar tota l’estona per davant.

L’ICG Força Lleida començava agafant la davantera en un partit on la motivació, les ganes i els nervis eren ben presents a parts iguals. Badji trencava la cistella en dues ocasions i hi sumava un alley oop amb assistència de Thomas per anar escalfant el pavelló de bon inici. Malgrat aquestes jugades, el desencert en els dos equips feia que el lluminós quedés curt amb un 8-6 als cinc minuts de l’encontre. Marc Gasol, un dels reclams del partit només disputava tres minuts de joc i s’havia d’enretirar cap a la banqueta per molèsties. Els dos equips es mostraven erràtics, però un triple de Lafuente sobre la botzina distanciava l’equip en el lluminós i posava el 21-15.

El mateix Lafuente tornava a anotar des de la línia exterior en l’inici del segon quart, però l’equip gironí no perdonava i ho feia amb la mateixa moneda i amb més encert en el tir i en el rebot. Amb el lluminós 27-26 a mig període, Ignacio Rosa i Miguel González anotaven entre els dos vuit punts i donaven un respir a l’equip. El Bàsquet Girona es veia obligat a demanar temps mort per aturar la dinàmica lleidatana. Michael Carrera, que no havia trobat el seu joc en el primer quart, es reivindicava en el segon per donar espai a l’equip en el lluminós cada vegada que l’equip visitant apretava per sota. Darrers minuts d’un equip encertadíssim per posar el +8 en el marcador abans del descans.

El tercer quart ha començat amb uns minuts de descol·locació sobre el parquet de l’Espai Fruita Barris Nord. El Bàsquet Girona errava les seves ocasions i l’ICG Força Lleida no trobava el seu joc. Amb un parcial 5 – 8 arribàvem a la meitat del quart. A mesura que els minuts passaven, l’equip s’anava trobant més còmode. Matej Kavas anotava de tres i Ignacio Rosa s’endinsava fins a cistella per posar el +10.

Mal inici de quart amb un parcial de 0-6 que obliga a Gerard Encuentra a aturar el joc. Matej kavas i Thomas Schreiner des de la línia de 3 distanciaven l’equip a +12. Miguel González i Carrera se sumaven al joc i un triple de Schreiner quan faltaven cinc minuts per al final feia embogir el pavelló amb el marcador +19. Ibou Badji posava la cirereta del pastís amb una esmaixada que no deixava ningú assegut a la cadira. L’ICG Força Lleida s’emportava el partit amb un contundent 86 – 65, la millor manera per tornar a la competició, per tornar a jugar a casa i per veure l’afició.

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24