Reviu el partit de la permanència

L‘Actel Força Lleida es va presentar ahir 27 d’abril a la pista de l’ICL Manresa amb la necessitat, no només d’aconseguir una victòria, sinó esperar que algun dels equips de dalt perdessin el seu encontre. Amb 11 victòries i penúltims a la classificació, l’equip lleidatà estava obligat a guanyar contra el tercer classificat, el qual necessitava una victòria per tenir opcions d’acabar la temporada segon i, per tant, primer cop a equip de playoff.

En un partit molt intens, els nois de Jorge Serna van remuntar 10 punts de desavantatge al segon quart, i finalment van aconseguir la victòria per 68-74 després d’una segona part amb moltes anades i tornades. Amb la victòria contra els manresans, i després de la derrota d’un rival directe pel descens, el Sammic Hosteleria, l’Actel Força Lleida va aconseguir la permanència a la segona divisió del bàsquet estatal.

Aquí podeu veure el partit complet que ens va donar la permanència, un any més, a la Lliga LEB Or: