CAT |

Rubén López de la Torre: “Quin millor escenari per debutar que davant el líder”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Malgrat que el jugador cedit pel Gran Canaria, Rubén López de la Torre arriba a l’ICG Força Lleida amb el tren de l’equip ja en marxa, tant el director esportiu Joaquín Prado, l’entrenador Gerard Encuentra i el mateix jugador destaquen la capacitat d’adaptació del madrileny a la filosofia de l’equip. “L’estil de joc li anirà molt bé”, ressalta Prado a la presentació del jugador, qui assegura que ve a fer el rol de quatre i que pot aportar rebot i capacitat d’anotació.

El mateix jugador diu que l’acollida dels companys ajudarà a adaptar-se al joc. “És un estil de joc amb el qual estic acostumat d’altres anys, més córrer, no tan estructurat i més llibertat de joc”, diu López de la Torre. A més, considera que tornar a la LEB és un pas més en la seva formació professional i no un pas enrere. “Quin millor escenari per debutar que davant el líder”, sentència.

Més noticies

Actualitat

A UN PAS DE LA GESTA

L’ICG Força Lleida acaricia la victòria al WiZink Center amb la punta dels dits. L’equip ha mantingut la bona dinàmica

Llegir més »
Actualitat

UN LLEIDA EN RATXA

L’ICG Força Lleida fa una exhibició davant l’Ourense per encadenar 3 victòries consecutives per primera vegada aquesta temporada. Els de

Llegir més »
Et podem ajudar?