Sancionats per les lesions

L’ICG Força Lleida surt derrotat per 97-80 contra el Bàsquet Girona a domicili en un partit que es presentava complicat a causa de la baixa de fins a quatre jugadors. El Lleida, però, encara es manté a la tercera plaça de la classificació a la Leb Or.

L’absència de jugadors claus a l’equip lleidatà com Michael Carrera, Ignacio Rosa, David Cuèllar i Ibou Badji es feia notar al començament del partit, amb poca anotació i ja amb nou punts per sota en els primers cinc minuts. La dinàmica no s’ha pogut redreçar al retorn del temps mort i el quart acabava amb 26-15.

El partit guanyava ritme al segon quart però el Bàsquet Girona aconseguia mantenir-se molt encertat a la línia de tres. La distància al marcador s’eixamplava fins als dobles dígits i es mantenia així fins a la mitja part. Resultat parcial de 53-36.

L’ICG Força Lleida es mostrava més sòlid a la represa del partit, aconseguint contestar totes les cistelles locals amb més encert. La distància al marcador, però, seguia sent àmplia. El cansament a l’equip lleidatà davant la manca de rotacions començava a aparèixer i el quart finalitzava amb el desavantatge pràcticament inalterat, 76-58.

El darrer intent per retallar distàncies per part dels lleidatans no sortia efecte davant l’efectivitat del Bàsquet Girona. Un darrer quart de tràmit en que Gerard Encuentra ha donat minuts als jugadors vinculats. El resultat final era de 97-80 amb derrota lleidatana.

El proper partit, corresponent a la 32a Jornada, es jugarà contra l’Unicaja Banco Oviedo a domicili el 7 de maig.