UNA VICTORIA PER SITUAR-SE EN LA ZONA MITJA  (66-57)

L’ELITE SPORT CB LLEIDA amb la permanència assegurada ha guanyat contra SERTRANS SANT ADRIÀ, que es jugava les darreres cartes per a aconseguir la permanència. El partit ha començat amb un intercanvi de triples entre els dos equips amb bons percentatges per ambdós costats de forma que la igualtat es mantenia al final del primer quart (21-21).

A l’inici del segon quart, el tir exterior ha mantingut al CB Lleida dins el partit, però la segona unitat ha permès l’entrada en pista de jugadores visitants amb més encert, el que ha provocat un lleuger avantatge per l’equip visitant al descans (33-38).

La segona part del partit ha retornat la igualtat en el marcador, i petits avantatges s’anaven acumulant en favor de les locals, malgrat que no aconseguien trencar el marcador. Aquesta tònica s’ha mantingut fins ben entrat el darrer quart fins que Gil ha encadenat 5 punts consecutius que han permès allunyar-se definitivament  en el marcador fins a assolir la màxima diferència en la part final del matx (66-57).

Per l’equip visitant han destacat Turrion amb 16 punts i l’ex-CB Lleida Mareme Diop amb 16 rebots, mentre que per les locals Comella han estat un cop més la MVP del partit amb 14 punts i 17 de valoració, ben acompanyada per Gil (12 punts) i Vilches (11 punts).

En la propera jornada l’ELITE SPORT visita el camp del cuer el ANAGAN – EL OLIVAR i tancarà la lliga a Barris Nord el dissabte 8 d’abril.