SENSACIONS RECUPERADES

L’ICG Força Lleida ha finalitzat la primera part de la temporada amb un triomf convincent davant del Canoe, en un partit dominat de dalt a baix pels de Gustavo Aranzana. Els de negre han pogut jugar per fi amb públic a les grades, després que els organismes competents hagin relaxat les mesures de prevenció per la Covid-19, i això ha contribuït de ben segur a millorar l’estat anímic de la plantilla, tocat per les dues darreres derrotes. I l’aspecte físic, també precari per haver jugat ja dos partits en les 72 hores anteriors, s’ha vist reforçat per la participació de Mirza Bulic i Lucas N’Guessan, absents en els dos darrers compromisos per culpa del coronavirus. A més, Adrian Chapela també ha pogut jugar tot i el fort esquinç de turmell patit diumenge, amb el que les absències de Carrera i Manuel -el d’avui era un partit ajornat de la primera volta- han quedat minimitzades.

El partit ha començat a trencar-se ja al primer quart. Després d’uns primers minuts de tempteig, l’ICG ha posat la directa i a cop de triple ha començat a escalar en el marcador. Entre el final del primer quart i l’inici del segon, els lleidatans han quallat un parcial de 24-3 en tot just cinc minuts i mig que ha esclafat les opcions madrilenyes i ha permès executar el guió somniat pels d’Aranzana; marcador llarg per poder dosificar forces i així evitar més desgast després d’uns dies dramàtics des del punt de vista del físic i la salut per a la plantilla. El Canoe amb prou feines ha incomodat en el marcador, i tot i un grapat de bones accions d’un molt solvent Kevin Bercy que els han mantingut en la lluita, no han pogut reduir marges més enllà dels 14 punts a l’inici de l’últim quart. Per part lleidatana, ha destacat l’encert anotador de Vecvagars (25 punts) i el domini dels pivots sota taulers amb Buchanan (15+8) i N’Guessan (12+5). Victòria còmoda (81-65) que permet a l’ICG començar la segona fase en segon lloc de la classificació, amb un balanç de 5-3, i visitar aquest diumenge a l’Ourense (12.00 hores) amb bones sensacions.

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24