Sense paraules. Tituleu vosaltres mateix@s.

Començava el partit a l’Espai Fruita Barris Nord amb l’ICG Força Lleida portant la batuta de l’encontre amb la dupla Juani – Schreiner a la direcció del joc. Un inspiradíssim Juani Marcos i Carrera i Hughes fins des del triple avançaven a l’equip un avantatge còmode a l’inici del primer quart (12-5). Pressionava l’accelerador Cáceres per no despenjar-se en el lluminós i es posava 2 per sota. ICG Força Lleida aguantava el resultat i anava al segon quart amb un 23-18 de resultat.

Inici de quart dur en defensa i atac. L’equip extremeny dominava en el joc i posava l’empat a 25. Gerard Encuentra treia sobre el parquet a Hughes i Schreiner per canviar la dinàmica. L’equip sumava de mica en mica des del tir lliure amb Carrera i Hughes de protagonistes i giraven la truita a un inici de color blanc i verd. Grans minuts de l’equip lleidatà, sòlids en defensa i amb Carrera i Hughes portant l’equip endavant en el lluminós. Albert Lafuente donava més ales a l’equip amb un triple que posava el pavelló dret i un 41-32 al marcador. Hughes i González seguien el rastre i Roberto Blanco demanava TM amb el 48-35 a falta de poc més d’un minut per al descans, però l’ICG Força Lleida i s’immutava i posava el 53-39 per anar al descans.

Cáceres ha sortit més còmode en el tercer quart intentant retallar distàncies. Ibou Badji, amb quatre personals a l’equador del tercer quart, s’asseia a la banqueta i Shaquille Cleare entrava en el seu lloc. Els de la Terra Ferma feien els deures amb Carrera sumant des de la línia de tirs lliures i agafava un avantatge de +15. Encara augmentava la distància l’equip per anar als darrers deu minuts.

Imparable Shaquille Cleare agafant el rebot defensiu i anotant +4 per posar el +20 al lluminós. L’equip visitant demanava TM per intentar aturar el joc revulsiu local. I ho aconseguien retallant 8 punts, però Shaquille i Carrera agafaven les regnes del partit que es tornava a encarrilar i posar-se còmode pel conjunt lleidatà i sumava la 18a victòria de la temporada en guanyar el Cáceres per 95 – 84.