CAT |

SHAQUILLE CLEARE TORNA A L’ICG FORÇA LLEIDA

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El pivot bahamià Shaquille O’Neal Cleare torna a l’ICG Força Lleida fins a final de temporada. El jugador nascut a Andros (Bahames) disposa de passaport Cotonou i no ocuparà plaça d’extracomunitari.

Per a Shaq, aquesta serà la seva tercera temporada al club, viscudes en dues etapes diferents. En la seva anterior experiència a Lleida (2018-2020), Shaquille va arribar amb la temporada començada per reforçar el joc interior de l’equip. Va disputar 24 partits de Lliga Regular, fent una mitja per partit d’11’3 punts, 4’5 rebots i 10’6 de valoració. Amb els seus 2’03 m d’alçada, Shaquille Cleare arriba per completar el joc interior de l’equip.

“És un jugador diferent del perfil de jugador interior que té la plantilla. Massine Fall i Ibou Badji dominen més la situacio de bloqueig directe i Shaquille té un bon u contra u i domini de situació de pal baix”, afirma satisfet per l’arribada el coach Gerard Encuentra. El director esportiu Joaquín Prado es mostra molt satisfet amb l’arribada del jugador. “Ve per augmentar el nostre nivell col·lectiu. Serem més forts a la pintura. Va deixar una magnífica sensació en la seva etapa anterior tant a nivell esportiu com humà”. Prado ratifica les paraules d’Encuentra afirmant que es complementa molt bé amb la resta de jugadors de joc interior (Badji, Massine, Carrera i Rosa) i espera que, malgrat no haver disputat pretemporada amb l’equip i que l’inici de lliga ja ha començat, s’adapti bé i ràpid i ajudi a l’equip a incrementar la seva competitivitat.

Va començar la seva carrera formativa i esportiva al The Village College de Texas. Posteriorment, es va formar a la Universitat de Maryland (2012-2014) i a la Universitat de Texas (2015-2017). La temporada 2017-18 va jugar a la lliga suïssa amb la samarreta del Pully Lausanne Foxes de la LNB League (primera divisió) i després va formar part d’Huracanes de Tampico de Mèxic (2018-19) fins a arribar a Lleida el febrer de 2019. La temporada passada va estar disputant la lliga portuguesa amb l’Uniao Desportiva Oliveirense.

Escolta les primeres declaracions de l’entrenador Gerard Encuentra i del director esportiu Joaquín Prado.

Declaracions Gerard Encuentra
Declaracions Joaquín Prado

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut