Solidesa i eficàcia des de l’exterior, pintura i tirs lliures

L’equip sòlid, fiable, competint des del primer fins al darrer instant del partit. Aquesta treball defensiu combinat amb l’eficàcia de la Pilar Comella des de la línia de 3 punts (23 punts amb 7 triples de 8 intents) dona com a resultat una gran victòria contra l’Unilever Viladecans. Malgrat el major potencial del joc interior de l’equip visitant, aquesta actitud de l’Elite Sport es constata amb el major nombre de rebots aconseguits. També ha destacat en el partit l’ aportació de les jugadores interiors Judit Boladeres, 10 punts, i Silvia Lafuente, 9 rebots.

El marcador ha transcorregut molt igualat durant els dos primers quarts, trobant un lleuger avantatge del CB Lleida en el tercer, amb un parcial de 19-10. En el darrer quart, l’equip del Baix Llobregat s’ha apropat en el marcador fins a un perillós 60-57, però novament en la darrera part del partit s’han imposat les defenses i el marcador ha tingut poc moviment. Final d’un partit molt disputat amb un molt meritori 63-58.

L’equip tenia un calendari complicat en aquesta primera part de la lliga, està competint molt bé i ha tret un balanç de dues victòries i una derrota per la mínima. Si alguna cosa ha caracteritzat l’equip ha estat la intensitat defensiva que l’ha permès tractar de tu a tu a tots els potents adversaris amb els que s’ha trobat en aquestes primeres jornades. Segona victòria, proper partit de l’Elite Sport -CB LLeida en el camp d’un debutant a la categoria, el Promoviatges Cerdanyola.