SOM CAMPIONES DE LA LLIGA CATALANA FEMENINA 2!

El Robles Força Lleida suma la seva primera Lliga Catalana Femenina 2 després de guanyar al Segle XXI a la final celebrada a Viladecans. Viatjàvem sense pressió, però amb la mentalitat de guanyar que sempre remarca el tècnic Ruben Petrus. I s’ha donat el cas després de 40 minuts d’intensitat.

Elèctric i igualat inici amb Pilar Comella determinant amb dos triples per a posar el 8-11 a l’equador del primer període. Després d’uns instants amb el marcador immòbil, Laura Gil anotava sota cistella. Continuava la igualtat en el lluminós, amb errades i encerts a ambdues cistelles i el 13-15 a un minut per finalitzar el primer quart. Aguantava bé el Robles Força Lleida en defensa obligant les rivals a tirar forçades i errant en el tir per a mantenir el +2 al final del primer quart.

No abaixaven la guàrdia les jugadores de la Terra Ferma, que aprofitaven els tirs fallats de les rivals per agafar el rebot defensiu i generar jugades en atac i sumant de dos en dos. Ritme frenètic a Viladecans amb dos equips posats en el partit i amb un punt més d’encert en les jugadores del Segle XXI per capgirar per la mínima l’electrònic a mitjan segon període (24-23). Pilar Comella tornava a pista després d’uns instants de descans per a donar una bona assistència a Maria Cerqueda que tornava a posar l’equip per davant. I les locals responien de la mateixa manera. El ritme anotador s’afluixava durant uns minuts, tirs lliures errats i triples que sortien rebotats. Fins que hi tornava Pilar Comella des de la línia exterior a un minut per al descans i tampoc errava des del tir lliure en rebre una falta sota cistella.

Es tornava del descans amb un ajustadíssim 29-30, i amb tots dos equips fluixos en encert. Desbloquejava el marcador el Segle XXI al cap de dos minuts i mig de la represa. Continuava el protagonisme anotador de Pilar Comella que permetia a l’equip mantenir-se enganxat i Magali Vilches anotava quatre punts per capgirar de nou el marcador als cinc minuts del tercer període d’una final intensa (34-36). Continuava la capacitat anotadora lleidatana amb dos punts de Carla Fernández per agafar una mica més de marge. Quan les locals es posaven per davant reaccionava bé l’equip de Ruben Petrus al contraatac per tornar a agafar la davantera i situar-se +5 en el darrer minut del tercer quart (39-44).

El Robles Força Lleida posava la directa en intensitat, anotació, rebots i triples. Agafava un +6 en el lluminós l’equip lleidatà, però les jugadores del Segle XXI no es desunflaven i aixafaven els talons a les de Ponent. L’equip del Segrià mantenia el cap fred, posava el punt de pausa quan calia i es mostrava més efectiu per acabar decantat l’encontre per 58-62 i sumar la primera Lliga Catalana Femenina 2 en el palmarès lleidatà.