Sorpasso en el darrer minut i tornem a casa amb la novena.

No es preveia un partit fàcil a Albacete, i així ha quedat demostrat. Però l’equip que tenia ganes de canviar la dinàmica negativa en les visites a les pistes dels rivals, aconseguia una victòria en el darrer minut de partit.

Iniciava l’ICG Força Lleida anotant des de la línia dels tres punts i amb una bona defensa per col•locar el 5-12 al marcador. Poc durava el còmode avantatge que veia com l’Albacete anotava un parcial 13-0 per agafar les regnes del partit fins gairbé el final.
El rival, molt sòlid, no para de castigar des de la línia exterior i col•locava el 24-17 al primer quart.

S’estrenava Rafa Villar en el segon període amb bona actuació. Els manxecs continuaven fent de les seves des de la línia de tres punts i no desaprofitava dues contres. L’ICG Força Lleida es posava a 4 punts per sota gràcies al triple d’Urtasun i a una bona defensa, però els d’Albacete posaven la sisena i endollaven punts des del triple i situaven el 40-30, moment en què Gerard Encuentra aturava el joc. Però seguia al seu nivell l’equip local que no abaixava el ritme i posava el 44-33 per anar al descans.

Poc canviava la cosa en la repressa del partit, amb un Raittanen castigant molt al equip lleidata desde la zona de triple. L’ICG Força Lleida es mostrava erràtic i no perdonava l’equip manxec, que mantenia el coixí per encarar els darrers deu minuts de joc amb el 62-51.

I arribava el darrer període i arribava la remuntada amb els lleidatans rapidíssims en les primeres jugades i situant la distància a quatre punts novament. Encert, joc d’equip i Miguel que empata el marcador en el darrer minut de partit. Es para el joc a Albacete amb els locals volent recuperar la seva essència i els lleidatans posats en el partit. I no perdona en els de Gerard Encuentra des del tir lliure per capgirar el lluminós i endur-se la victòria a domicili per 75-81.

Post Partit de Gerard Encuentra

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24