SOU UNES BÈSTIES PARDES

Ambientàs a l’Espai Fruita Barris Nord des d’abans del salt inicial. Carrera i Schreiner donaven els primers punts a l’ICG Força Lleida després d’un triple de l’equip de Palència. Un parcial 9-0 lleidatà i l’equip molt atent al rebot defensiu feien dubtar la banqueta visitant. Però reaccionaven els castellans per situar el 9 – 8 al lluminós. L’equip de Pedro Rivero agafava el domini del joc, però els lleidatans no donaven treva i tallaven dues jugades visitants que finalitzaven amb Shaquille Cleare posant l’equip altre cop dominant el lluminós per la mínima. Un Carrera atent en defensa i un Shaq imperial en atac situaven l’equip amb el marcador 24 – 18 al final del primer quart.

Obria el segon període Ignacio Rosa amb un triple i Hughes situava l’avantatge a +10 amb un altre tir des de la línia de 6,75. Els dos jugadors han estat els anotadors de l’equip durant els primers tres minuts i mig del quart i Carrera s’hi sumava des del tir lliure. Seguien la seva habilitat anotadora Rosa i Carrera fins al final d’un quart protagonitzat per dos temps morts en busca de retallar o ampliar distàncies per als interessos dels equips.

Espectacular alley-oop de Badji amb assistència de mestre de Thomas Schreiner per començar el tercer quart i espectacular defensa de Badji per impedir que Palència anotés. S’aturava el joc a l’Espai Fruita Barris Nord als 2 minuts i escaig de quart. Però que bé seguia l’equip dirigit per Gerard Encuentra. Ibou Badji feia embogir el pavelló amb una esmaixada brutal. L’equip situava l’electrònic a +18 a la meitat del tercer quart, la màxima del partit fins al moment. Ignacio Rosa, en una jugada fortuïta queia sobre el colze esquerre i es veia obligat a enretirar-se del partit acompanyat pels serveis mèdics. Es refredava una mica l’ambient al pavelló que ho aprofitava el Palència per retallar distàncies i situar el 62-55. L’equip no es trobava còmode sobre el parquet i tampoc ajudava el clima que es vivia a pista. Els visitants aconseguien posar-se -3 a falta d’un minut i mig d’un tercer període irregular. Per acabar-ho d’adobar, Gerard Encuentra havia de deixar la banqueta en un quart molt calent en tots els sentits.

Un triple de Hughes a l’inici del darrer quart encenia l’afició com mai s’havia vist. El jugador veia la cinquena falta personal i s’asseia a la banqueta. Schreiner a pista i Carrera a la banqueta també veien perillar el seu marcador personal de faltes amb quatre cada un. Els nervis s’apoderaven dels dos equips en el tram final de partit i Palència tornava a xafar els talons a l’equip de la Terra Ferma amb un 74-71. Thomas Schreiner des de la línia de 3, i veient com anava el partit, tornava a obrir una petita distància i Pedro Rivero aturava el joc. Tot es decidia en un darrer minut d’infart on Palència tenia la pilota guanyadora, però una mà de Badji impedia que el rival s’avancés i donava la victòria a l’ICG Força Lleida per 82-81 que posa peu i mig al factor pista per al play-off.

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24