CAT |

Força Lleida

Start Ascent amb el Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’agència de màrqueting digital Start Ascent patrocinarà el partit Actel Força Lleida – Leyma Corunya (divendres, 23 de febrer a les 21h al Barris Nord).

Star Ascent realitzarà abans del partit (20:30h) una breu conferència titulada “Màqueting Digital: tendències pel 2018”. La xerrada, que es farà a la Sala VIP i durarà 15 minuts està dirigida a totes les empreses patrocinadores i col·laboradores del Força Lleida.

Start Ascent és una agència de màrqueting digital ubicada a Balaguer que es dedica al disseny i elaboració de Projectes Digitals de Màrqueting per a negocis que volen promoure la seva presència online. Elaboren les estratègies estudiant en profunditat les particulartiats de cada negoci per tenir una visió global del que pot arribar a créixer a la xarxa, que es tradueix en un creixement generalitzat de l’empresa. L’empresa també treballa amb el club com a consultora d’estratègia digital en xarxes socials.

Per a més informació:

 

 

Més noticies

Actualitat

Victòria important contra TAU Castelló

Aquesta tarde el ICG Força Lleida ha disputat a les Borges Blanques un nou partit de pretemporada al 6è trofeu ciutat de les Borges Blanques contra el Tau Castellò. Un nou test per als de Gerard Encuentra que ha servit per posar en pràctica tots aquests dies d´entrenament. El

Llegir més »