Suant la cansalada per sumar la vuitena

Començava el partit a l’Espai Fruita Barris Nord deu minuts més tard del previst per una incidència tècnica a la taula. Malgrat que el resultat inicial semblava abultat i l’ICG Força Lleida dominava en el marcador durant tot el partit, no era fins al final que es resolia amb victòria lleidatana.

Malgrat un inici de partit amb pocs punts i moltes errades a ambdues bandes, l’ICG Força Lleida reaccionava a temps per encadenar punts des de la línia exterior. Vasilije, Lobo i Carrera anotaven des del triple en més d’una ocasió i obligaven a David Mangas a aturar el joc amb el lluminós 12-4. L’equip lleidatà tornava amb més punts a les seves mans i es posava a +11 en el marcador. Cantàbria reaccionava en el tram final de quart per no despenjar-se del partit i retallava a 7 punts la renda (20-13).

Carrera i Urtasun anotaven desde la linia de 6,75 per començar bé el segon quart i tornar als 11 punts per sobre. Els visitants sortien més encertats en anotació i l’equip de Gerard Encuentra es mostrava sòlid en defensa amb Brito tallant una pilota i agafant el rebot defensiu. Urtasun, des del triple pujava l’avantatge als +12 i David Mangas aturava el partit per tornar a buscar la reacció del seu equip. Malgrat Carrera sumava des de la línia exterior, Cantàbria encadenava bones jugades amb punts a les mans i es posava només a quatre punts de distància en el darrer minut i mig de quart gràcies a una robada de pilota que finalitzava amb una cistella fàcil (38-34). Aturava el joc Gerard Encuentra a minut i mig per al final de quart en busca de tornar a ampliar la distància, però un triple dels càntabres a quatre segons per al descans apretaven més que mai el marcador a 42-39.

Amenaçava en l’electrònic l’equip de Cantàbria després d’un triple que els situava a només dos punts per sota. Miguel i Juani, des de la línia de tres donaven aire a l’ICG Força Lleida per arribar als 50 punts, vuit per sobre el rival. Un triple de Miguel tornava a l’equip a recuperar l’avantatge per sobre el doble dígit i la màxima fins al moment (+13). Malgrat que el rival feia tot el possible per retallar, l’ICG Força Lleida responia al seu encert i se n’anava de disset en el darrer minut del tercer període.

L’equip visitant buscava el tir exterior i alliberat i el trobava. Amb un parcial d’inici de quart 0-7 aturava el joc el coach lleidatà. Tornaven els càntabres amb el tir des de la línia de 6,75 per ampliar el parcial a 0-10. L’ICG Força Lleida sumava en el seu lluminós, però no aconseguia desenganxar-se d’un rival que no es donava per vençut i retallava el resultat fins als tres punts de marge. Juani Marcos i Miguel González tornaven a ampliar el coixí amb dos punts per cap. Faltaven quatre minuts per finalitzar l’encontre i el marcador estava amb un 79-72. Saltava de la cadira l’Espai Fruita Barris Nord amb un alley-oop entre González i Carrera i les cistelles de Vasi i Juani per donar tranquil·litat amb catorze punts d’avantatge en el darrer minut. Aconseguia l’equip mantenir el marcador i finalitzar amb victòria per 91 – 79, la vuitena de la temporada.