SUMANT PER CONTINUAR AMUNT!

Inici igualat i intens amb un 7-7 en el lluminós en els tres primers minuts de partit. Els dos equips buscaven escapar-se en l’electrònic de bon inici, però regnava marcador en taules a 10 després d’un triple de carrera com a resposta al triple rival per arribar als primers cinc minuts de joc. Bon ritme de joc, dinàmic i intens amb combinacions ràpides que permetien l’Oviedo agafar un lleu avantatge de quatre punts i l’ampliava a sis des del tir lliure. Urtasun des de l’exterior i Sidibé amb un tap marcaven territori. Demanava temps mort Gerard Encuentra després de cinc punts seguits del lleidatà Marc Martí, que tornava a xafar el parquet de l’Espai Fruita Barris Nord. Però semblava que els jugadors de Guillermo Arenas trobaven la comoditat i l’encert de la mà del lleidatà i situaven un +10 en el final del primer període (15-25).

L’ICG Força Lleida posava ordre al joc per començar a retallar distàncies amb Carrera anotant de triple, fent un tap i tallant una jugada d’atac del rival i Sidibé fort en el rebot. Juani Marcos, amb una safata, obligava Arenas a aturar el joc amb l’electrònic 22-27. David Cuéllar s’apuntava a l’encert amb dos punts que posaven el marcador encara més apretat. Diogo Brito, amb una amagada de tir anotava de tres i tot seguit sumava 2 punts que posaven l’equip per davant. Guillermo Arenas ho aturava demanant temps mort en veure que el coixí de deu punts desapareixia i que l’ICG Força Lleida dominava en el marcador per anar al descans.

ICG Força Lleida i Oviedo continuaven lluitant cada pilota i es mantenia un marcador ajustat per 46-43 en el primer tram del tercer període. Minuts sense anotació en cap de les dues cistelles. Villar desembossava el marcador des de sota cistella i Carrera no fallava des del triple. Cuéllar també sumava de tres i lluitava en el rebot defensiu per a donar continuïtat al joc bordeus i situar l’avantatge als deu punts.

Igualtat fins al darrer instant de partit. Vučetić, que s’havia carregat de faltes seia a la banqueta i sortia Sidibé per a aportar duresa interior i Urtasun per anotar i situar el +8 quan faltava poc menys de cinc minuts per al final. L’Oviedo estrenyia l’electrònic amb un joc dur. Però els jugadors de Gerard Encuentra no donaven treva i Carrera i Brito ampliaven a 9 la diferència amb dues jugades consecutives. No li quedava més remei al tècnic visitant que aturar el partit per buscar posar-se en el partit abans que fos massa tard, però els de la Terra Ferma no abaixaven l’accelerador i aconseguien imposar-se per 76-65 per a sumar la quarta victòria consecutiva, la setzena de la temporada.

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24