Sumem la tretzena a domicili.

No es podia fallar avui al Javier Imbroda davant un rival que també buscaria de totes totes sumar una victòria. Però, malgrat que els locals dominaven abans del descans, l’ICG Força Lleida accelerava la maquinària en una segona part per acabar sumant la tretzena de la temporada.

Melilla començava dominant en el lluminós amb un parcial 7-2 d’inici, però ràpidament responien els lleidatans amb bons rebots i jugades ràpides que els permetien capgirar l’electrònic a l’equador del primer període i situar el 9-11. Gonzalo García de Vitoria demanava temps mort per tornar a trobar l’encert local, però bones conduccions de Juani i l’encert de Carrera portaven l’equip a agafar una renda positiva de 6 punts de distància. Darreres jugades de quart erràtiques a ambdues cistelles en el final dels primers deu minuts de joc.

Començaven els de burdeus amb un llançament de Carrera per situar el 19-29. Però posaven la sisena els de Melilla amb Fall aprofitant errades lleidatanes i fent-se fort des de la zona de dos. Un parcial 17-2 era crucial pels locals per anar a vestidors 40-33.

Molt bon inici de tercer quart amb bones sensacions i molt bona intensitat per part de l’ICG Força Lleida, que anotava un parcial 2-9 i ficava el marcador 42-42. Després de minuts sense punts, els de Lleida capgiraven el marcador i aguantaven el coixí de quatre punts per encarar un darrer quart vital.

Sortida a tota velocitat de l’equip de Gerard Encuentra amb parcial 2-10 per situar el +12. No en tenien prou els lleidatans que volien sentenciar com més aviat millor el partit. Els de la Terra Ferma ràpid posaven el 55-70 a falta de poc menys de 4 minuts. Aturava el joc Melilla, però l’ICG no perdonava el tira de dos per rematar la feina i finalitzar amb victòria per 62-74.

Roda de premsa post Partit Gerard Encuentra

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24