TARDA GRISA

El Robles Força Lleida pateix la primera derrota de la temporada en caure a casa contra el Castelló. Les lleidatanes han acusat el poc encert en atac contra el conjunt de la Plana, que els ha complicat molt les coses amb una defensa intensa i ordenada. La nota positiva del partit ha estat el debut de la pivot senegalesa Aya Traoré, que ha sumat els seus primers punts amb l’equip.

Les jugadores de Ruben Petrus saltaven a la pista amb un plantejament similar al de les dues primeres victòries contra l’Iraurgi i el Tordera: defensa alta i circulació ràpida intentant crear accions de tir per les jugadores exteriors. L’inici ha estat marcat pel tanteig inicial que donava les primeres superioritats als dos equips. El Lleida assolia un primer avantatge de la mà de la seva capitana, Pilar Comella, autora de 10 punts en el primer quart, però les visitants han capgirat el marcador abans del pas per les banquetes.

A partir del segon quart, el matx ha estat un estira-i-arronsa constant d’un Robles Força Lleida que acumulava esforços per retallar distàncies i un Castelló que ho evitava fent-se fort en defensa. 28 a 35 al descans.

REACCIÓ ESTÈRIL

En tornar dels vestuaris, Petrus ha intentat moure peces i buscar noves solucions per superar la defensa rival donant les claus de l’atac a Mili Maza, però el Robles Força Lleida no era capaç d’anotar amb facilitat. A l’altra banda de la pista, una Claudia Pérez pletòrica, autora de 21 punts, certificava el millor moment visitant decantant definitivament el partit.

Els minuts finals han estat un pur tràmit pel Robles Força Lleida, incapaç de sumar lluny de la línia de personals, mentre que el Castelló, molt encertat en tots els aspectes, es continuava agradant. Ruben Petrus ha repartit els minuts finals entre totes les jugadores ja pensant en el següent compromís: diumenge que ve a la pista de l’Andratx.