TRIOMF CONTUNDENT EN UN PARTIT CLAU

L’ICG Força Lleida no ha tingut rival aquest divendres en la seva visita a la pista del Real Canoe. Els lleidatans han estat superiors en tot moment al conjunt madrileny, al que han tret del partit ja des del primer quart. Els de negre han començat el duel molt inspirats des del 6,75, amb Michael Carrera anotant dos triples consecutius des de la cantonada, i obrint la primera escletxa a l’electrònic. El Canoe ja començava a remolc, i el seu plantejament defensiu va fer aigües ben aviat davant l’agressivitat lleidatana en defensa i en atac, i el seu propi desencert ofensiu. Els locals no veien anella i es veien forçats a llançaments incòmodes, mentre que els d’Aranzana podien córrer i anotaven amb equilibri. Fruit d’això, la diferència al final del primer quart ja era molt notable, 6-27. El segon quart va ser més equilibrat quant a tanteig, però no tant en joc. L’ICG seguia portant el ritme i conduint el partit per on volia, gràcies a la comoditat que li donava l’electrònic, i tots els esforços locals per fer baixar la diferència només es van traduir en una victòria parcial de 2 punts per als madrilenys en el quart que precedia al descans (30-49). A la represa, els de negre van sortir decidits a no deixar-se sorprendre, i un triple res més començar el tercer quart va ser el preludi d’un altre període molt seriós dels lleidatans. El treball defensiu no va deixar al Canoe respirar, i a poc a poc va anar abaixant els braços fins a acabar diluint-se del tot en l’últim període, davant d’un ICG Força Lleida que no aixecava el peu de l’accelerador i que va acabar imposant-se per la diferència més elevada i el marcador més alt d’aquesta temporada, 68-93, i amb tots els jugadors de l’equip anotant, fet que no succeïa des del passat desembre a la pista del Tau Castelló.

Ara l’equip gaudirà d’un parell de dies de descans abans de tornar a l’activitat dilluns. Tanmateix, el proper partit no es disputarà fins al dia 28 d’aquest mes, a la pista del Levitec Huesca, a causa de la finestra per seleccions FIBA prevista per la setmana vinent.