CAT |

Força Lleida

Últim dia del Campus de Setmana Santa del Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest migdia ha finalitzat el V Campus de Setmana Santa del Força Lleida. El campus, que es celebrava al pavelló Agnès Gregori de Balàfia ha comptat amb la participació d’una quarantena de nens i nenes que, durant els 4 dies de campus, han adquirit coneixements pràctics de bàsquet a base de jocs, activitats, dinàmiques de grup i individuals.

Per donar per finalitzada aquesta nova edició dels campus, els nens i nenes han rebut la visita de Marc Martí, jugador de l’Actel Força Lleida, primer equip del club.

 

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?