UN LLEIDA DE GALA

L’ICG Força Lleida suma la tercera victòria de la temporada a casa en una actuació coral formidable davant l’Amics Castelló. Els visitants no han pogut seguir el pas d’un equip molt inspirat que ja sumava 32 punts al final del primer quart. Els lleidatans han posat un llistó molt alt durant tot el partit comandats per un Cameron Krutwig que ha caigut de peu a la seva nova casa.

Gerard Encuentra ens anticipava que aquest seria un partit diferent. El tècnic sorprenia modificant quasi totes les peces del seu cinquet inicial respecte a Corunya i concedint el premi de la titularitat a Krutwig en el seu primer partit al Barris. Sobre el parquet, l’ICG Força Lleida arrancava el partit amb una marxa més, circulant la pilota amb molta clarividència i veient la cistella rival amb facilitat. Un Simeunovic pletòric aconseguia 11 dels 15 primers punts de l’equip i Krutwig responia a la confiança d’Encuentra amb uns minuts més que convincents dirigint les operacions des de la zona.

Controlant el rebot defensiu i recuperant en zones avançades per atacar en transició, l’ICG Força Lleida trobava una mina d’or per continuar allunyant-se a l’electrònic. L’equip se sentia còmode i tots els jugadors entraven ben entonats al partit. Kur Kuath i un Diogo Brito amb ganes de fer aixecar el públic de la seva cadira entraven de dolç a l’enfrontament i obrien una primera escletxa amb el 32 a 21 del final del primer quart.

El públic reconeixia l’esforç dels seus jugadors amb una sonora ovació en cada ronda de canvis. S’encomanava la sensació que tothom complia amb escreix la seva tasca i arribaven els millors minuts de la temporada juntament amb la segona meitat contra el Melilla. L’ICG Força Lleida continuava content de córrer en atac i un Jaume Lobo molt persistent feia ploure sobre la cistella rival des de tots els racons de la pista. Una brillant exhibició grupal posava un +17 al marcador abans del descans.

CAP TREVA AL RIVAL

Els de Gerard Encuentra han tornat del vestuari demostrant que avui no cedirien ni un pam de terreny. L’equip s’agradava i el públic es divertia. Lobo tallava qualsevol intent de reacció des del perímetre amb el seu canell prodigiós i Vega necessitava ben poc per sumar-se a la festa triplista. Amb el pas dels minuts, cada jugada era millor que l’anterior. Showtime a l’Espai Fruita – Barris Nord. Brito posava el fermall d’or a un tercer quart per emmarcar en atac amb un triple inversemblant sobre la botzina.

L’ICG Força Lleida ha reduït un ritme frenètic en els últims minuts del matx. El Castelló ha maquillat el marcador a tocar del final, però els lleidatans no han vist mai perillar la seva victòria. La lesió de Jaume Lobo, màxim anotador amb 24 punts, a les acaballes ha deixat l’única nota negativa del partit. Unes darreres cistelles pels millors paladars han segellat el duel en una actuació rodona de tot l’equip.