UN LLEIDA EN RATXA

L’ICG Força Lleida fa una exhibició davant l’Ourense per encadenar 3 victòries consecutives per primera vegada aquesta temporada. Els de Gerard Encuentra han donat continuïtat al seu moment dolç de forma guanyant de 35 punts a un dels seus rivals directes. L’equip ha estat molt encertat en atac i s’ha protegit bé en defensa sense abaixar el ritme en cap moment, traient un resultat favorable en tots els quarts.

Els lleidatans sabien que l’escenari era propici per aconseguir la primera ratxa de resultats: un diumenge al migdia al Barris davant un públic cada cop més il·lusionat amb els seus. L’equip no ho ha desaprofitat. L’Ourense només ha pogut quedar-se mirant com els del Barris saltaven a la pista amb dues marxes més. Parcial de 15-4 en els primers minuts amb un atac liderat pel tàndem Matulionis-Simeunovic.

L’equip mantenia un nivell de joc molt alt davant un Ourense que només treia aigua del vaixell mitjançant Radic. A l’altra banda de la pista, l’ICG Força Lleida continuava sumat amb els 9 jugadors amb minuts aportant des de l’anotació. La circulació era molt fluïda, comandada pels tres bases en el perímetre i Krutwig en la pintura. L’ICG Força Lleida aconseguia fins a 13 assistències en la primera meitat davant les només 4 dels rivals. Varela i Hasbrouck, amb dos triples des de la cantonada, estiraven encara més l’avantatge fins a un +19 al descans concedint només 25 punts davant un rival de la zona mitjana-alta.

UN EQUIP QUE S’AGRADA

I si l’Ourense tornava dels vestuaris amb ganes de capgirar el matx, ha estat Hasbrouck qui s’ha encarregat de barrar-los el pas i deixar clar que avui no era el dia. Dos triples en les dues primeres accions, el primer amb una passada de fantasia de Krutwig per sota les cames que aixecava el públic de les seves cadires. Matulionis i Brito, molt inspirats en atac, han decidit que no deixarien sol al seu company i també han tret pols a la cistella des de la línia de 6.75 per un ICG Força Lleida que ha acabat el partit amb 13 triples.

La diferència era ja insalvable per un rival que veia com els lleidatans gaudien amb la pilota i s’agradaven davant la seva gent. Gerard Encuentra ha decidit no arriscar gens amb Lobo i Cuéllar, a qui ha donat una setmana més de descans per acabar-se de recuperar de les seves respectives lesions. Sí que hem vist al jugador de la base Álex Codoñer, que ha disputat els minuts finals per continuar entrant en dinàmica del primer equip. 90-55 al final del partit que reflectia la superioritat d’un ICG Força Lleida que continua millorant amb el pas de les jornades.