UN MAL INICI ACABA SENT DECISSIU  (68-74)

L’ELITE SPORT CB LLEIDA no ha sabut aturar en el primer quart la jugadora visitant Royo, que ha acabat aquest primer parcial amb 20 punts anotats dels 27 del seu equip. La facilitat anotadora i un bon plantejament defensiu ha permès a les navarreses obtenir una renda en el primer quart (13-27) que ha estat capaç de mantenir durant tot el partit. Així un mal inici ha fet anar a remolc en el marcador durant la resta del matx. En els quarts posteriors les lleidatanes s’han apropat en el marcador en diverses ocasions fins a posar-se 4 punts per sota en els darrers minuts del partit. Però les visitants han sabut administrar l’avantatge amb alguns triples molt oportuns i mantenint l’alt nivell en defensa.

L’eficàcia d’ambdós equips a nivell ofensiu ha estat molt similar en els tirs de camp, però en els tirs lliures les d’ARANGUREN han estat més encertades. Amb el marcador ajustat, en la part final del partit el CB Lleida ha jugat diverses situacions d’1 x 1, que han acabat en successives faltes de les defensores, en els posteriors tirs lliures només s’aconseguia un dels dos tirs  (en el conjunt del partit 52% d’eficàcia). D’aquesta manera les faltes visitants trobaven la seva recompensa en les faltes realitzades no permetent retallar del tot la diferència en el marcador.

En ambdós equips han destacat dos jugadores, per les visitants Royo, que tot i no poder mantenir el nivell anotador, ha finalitzat el partit amb 32 punts i Comella per part del CB Lleida, també ha estat a un alt nivell amb xifres similars, 29 punts.  Així, malgrat que de forma molt ajustada, el duel de tiradores ha estat per la jugadora visitant.

Amb aquesta victòria ARANGUREN MULTIBÀSKET encadena la 4a victòria consecutiva i aconsegueixen sortir de les places de descens. L’ELITE SPORT CB LLEIDA encara haurà de seguir centrat en la competició amb tots el sentits per assolir la o les victòries necessàries per a l’obtenció de la salvació matemàtica. El proper partit es juga a Castelló contra un dels líders de la categoria. Després dos partits seguits a casa sembla que han de ser decisius per a la consecució de l’objectiu de l’equip: mantenir la categoria.