CAT |

Força Lleida

Una temporada més, Sastreria Lorenzo vesteix el cos tècnic del ICG Força Lleida.

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Una temporada més, Sastreria Lorenzo vestirà al equip tècnic del primer equip del Força Lleida.

Sastreria Lorenzo és una boutique multimarca fundada l’any 1965. És un referent a la ciutat de Lleida pel que fa a la sastreria artesanal a mida i la roba de confecció per a home. Són especialistes en moda masculina, urbana i vestits de cerimònia.

Disposen d’una cuidada selecció de firmes i de col·leccions nacionals i internacionals de les marques de referència actuals com: Antony Morato, Buccino, Pierre Cardin, Pertegaz, Emilio Yuste, Pulligan, Rushmore, Impetus, Amire, entre altres.

Tots això combinat amb l’atelier de sastreria a mida, on es realitzen creacions per encàrrec amb l’experiència de més de 55 anys.

Són al carrer Pi i Margall, 30 de Lleida (Zona Auditori).

Gràcies a Sasteria Lorenzo per fer costat al nostre club, aportar elegància i demostrar la seva professionalitat.

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?