Una victòria més per acabar un bon any

El partit ha començat amb un bon primer quart que ha deixat entreveure que podia ser un partit fàcil per l’ELITE SPORT CB LLEIDA.  Però l’equip de Saragossa ha enfortit la seva defensa en el segon quart i ha estat capaç de portar el partit igualat al descans (27-25). L’entrenador local  ha donat minuts a jugadores menys habituals com Salas i  Andrea Fernández, aquesta amb un bon percentatge de tir exterior, i ha entrat en la rotació al nou fitxatge, Lara Tribouley. En la segona part el CB LLEIDA no s’ha deixat sorprendre per les visitants, ha recuperat el to defensiu, i malgrat un percentatge de tir baix en ambdós equips, ha permès que les lleidatanes hagin anat incrementant progressivament les avantatges en el marcador fins arribar al 58-45 al final del partit.

Carla Fernández, ha fet un pas més en la seva progressió i ha tornat a donar mostra del seu talent ofensiu sent la màxima anotadora i MVP del partit, amb 16 punts, 100 % en tirs lliures i 15 de valoració en el conjunt del matx. En l’ANAGAN – EL OLIVAR, la jove jugadora Davinia Angel, tot i no aconseguir la seva mitjana habitual de punts, ha mantingut el seu equip dins del partit gràcies a la seva capacitat anotadora.

Finalitzat el partit, s’ha agraït a les ex-jugadores Paula i Rous, la dedicació al club en totes les temporades que han estat vinculades. Moltes gràcies!