CAT |

Unipreus, nou patrocinador principal del Força Lleida Aspros

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i Unipreus han arribat a un acord pel qual l’empresa d’equipament esportiu i moda casual de Lleida serà el nou patrocinador de l’equip Força Lleida Aspros, equip format per persones amb discapacitat intel·lectual i que competeixen a Lleida, per tot Catalunya i als Special Olympics. D’aquesta manera, el Força Lleida Aspros passarà a dir-se Força Lleida Aspros Unipreus i el logotip de la marca apareixerà a l’equipació esportiva de l’equip.

L’acord entre el Força Lleida i Unipreus suposa una aposta ferma per ambdues part en la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual en el món de l’esport, el qual serveix per a transmetre valors tant importants com l’esforç, la disciplina, l’ordre, la higiene, els hàbits saludables i el companyerisme, entre d’altres.

El suport d’Unipreus en aquest projecte del Força Lleida i la Fundació Aspros és un indici clar de la rellevància que té fer ús del bàsquet i de l’esport per a la millora del dia a dia dels integrans del Força Lleida Aspros Unipreus, treballant les emocions, l’autoestima i la pressa de decisions, així com practicar habilitats motrius del bàsquet, tenir cura del material i de les instal·lacions i respectar els ritmes de treball i les capacitats dels jugadors i jugadores.

 

FORÇA LLEIDA

El Força Lleida té dos equips de bàsquet integrats per persones amb discapacitat que competeixen a Lleida i a tornejos de tot Catalunya. Aquesta aposta per la inclusió social té com a objectiu facilitar a tota la societat la pràctica del bàsquet i donar cabuda a tothom al club, ajudant a no caure en el sedentarisme i ensenyant la importància dels hàbits saludables mitjançant l’esport.

UNIPREUS

El grup lleidatà Unipreus fa una aposta clara per la inclusió social en l’esport en forma de patrocini de l’equip Força Lleida Aspros, donant rellevància al bàsquet de proximitat, de la ciutat de Lleida i amb repercussió social més enllà de la comarca i de la província.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut