VICTÒRIA AGÒNICA

L’ICG Força Lleida ha obtingut aquest diumenge un treballat triomf al Barris Nord davant del Cáceres, en un duel que s’ha resolt gràcies a una cistella de Carrera a un segon i dues dècimes del final del partit. Els de negre han dominat durant diverses fases de l’enfrontament però mai han pogut trencar el matx amb una distància suficient, i per això les alternances han estat la tònica fins l’últim instant.

El matx ha començat amb el Càceres manant a l’electrònic i amb l’ICG buscant el seu lloc dins el partit. Els primers avantatges han estat visitants, però quan el joc exterior dels del Barris Nord ha començat a funcionar, el marcador ha passat a mans lleidatanes. Cinc triples de l’ICG en aquest quart han deixat un avantatge de vuit punts al terme dels primers deu minuts (24-16), el que s’ha convertit en la màxima renda que mai ha tingut l’equip d’Aranzana. Els marges s’han mantingut més o menys íntegres durant bona part del segon període, però dos triples en l’últim minut de Jeff Xavier han situat un incòmode 36-35 al descans. A la represa, l’equip extremeny ha seguit tibant del fil i ha aconseguit posar-se de nou per davant en el marcador, encara que a partir de llavors s’ha entrat en una fase d’un cert desgavell amb decisions arbitrals que no ajudaven a la fluïdesa en el joc de cap conjunt. Malgrat tot, l’ICG ha sabut trenat una petita renda de set punts (50-43, 2:18 3Q) que semblava que serviria per trencar el partit, però la resposta del Cáceres ha igualat el marcador al final del tercer temps (50-50) i ha seguit creixent fins establir un parcial de 5 a 20 que posava el peu al coll dels lleidatans (55-63, 5:30 4Q). La resposta dels d’Aranzana ha estat fulminant; dos triples -Vecvagars i Chapela- i una cistella de Buchanan han posat de nou el partit empatat amb 4:10 per jugar-se, i a partir d’aquí s’ha entrat en la guerra de nervis, d’errades per part dels que jugaven i dels que jutjaven, i de molta tensió. A un minut pel final, i amb els extremenys guanyant de quatre punts (66-70), una pèrdua de pilota visitant ha estat castigada amb un triple per Vecvagars. El mateix jugador ha estat víctima després d’una falta personal que l’ha dut al tir lliure. Ha anotat el primer, empatant el partit a cinc segons pel final, però ha errat el segon. Carrera ha estat providencial capturant el rebot ofensiu i anotant la que seria la cistella del triomf (72-70) i tot i que en el segon i dues dècimes que restaven el Càceres ho ha intentat, no ha aconseguit anotar dins del temps reglamentari i el triomf ha caigut de part dels locals, que d’aquesta manera es mantenen fora dels lloc s de descens a LEB Plata.

El proper partit es jugarà diumenge vinent, dia 4 d’abril, a Burgos davant l’Autocid, a partir de les 19.00 hores.

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24