Victòria amb final lleidatà.

Partit complicat avui a l’Espai Fuita Barris Nord davant Levitec Huesca en la jornada 12 de la LEB Or. Domini local en l’inici del partit amb l’equip més enèrgic i encertat, posant-se +10 en el lluminós. El TM demanat per Huesca ha anat bé als jugadors per canviar la dinàmica i encarrilar una sèrie de jugades encertades que posaven l’empat a 15 i obligava Gerard Encuentra a aturar el joc. Imprecisions dels jugadors de l’ICG Força Lleida feien que Levitec Huesca anessin amb un breu avantatge en el marcador i el primer quart finalitzés amb 21-23.

Molt diferent ha començat el segon quart. El conjunt aragonès les encertava totes i a l’ICG Força Lleida li costava trobar cistella, que veia com es quedava enrere en l’electrònic. Tot i l’embranzida visitant, Carrera des de sota cistella i Ignacio Rosa al rebot ofensiu i des de la línia de tir lliure anava sumant a poc a poc per al conjunt de Lleida i es posaven a 39 iguals. Un triple de Thomas Schreiner quan faltava 1 minut i mig per al descans i dos d’Ignacio Rosa tornaven a posar l’equip per davant i anar a la segona part amb el lluminós 48-43.

Estel·lar inici d’Ibou Badji amb esmaixada i un alley oop amb assistència de Mark Hughes. El pivot de l’ICG Força Lleida sumava +6 en l’electrònic per agafar un bon avantatge respecte Huesca. Hugues i Carrera des de la línia de 6,75 es sumaven a l’arrencada anotadora dels jugadors de Gerard Encuentra. Badji seguia amb el seu recital d’esmaixades i alley oops i posava el +21, la màxima del partit. Huesca es veia obligat a aturar el joc per intentar posar-se en el partit, però els de Gerard Encuentra aguantaven i anaven als últims 10 minuts amb un 76-60 al marcador.

Tot i la desencertada arrencada amb pocs punts en els primers tres minuts de partit (2 – 2), l’ICG Força Lleida es posava en marxa per encistellar des de totes posicions. Amb la comoditat del coixí de +21 per davant, Gerard Encuentra donava minuts a Àlex Rubín de Celis i Pau Sarrate, qui amb una assistència-regal d’Ignacio Rosa, anotava de 3 per posar els 100 punts al marcador i finalitzar el partit 100 – 81.

El pròxim partit a l’Espai Fruita Barris Nord serà dimarts, 28 de desembre a les 20:15 h davant el Girona.