Victòria amb sabor a play-off assegurat.

No era una cita fàcil avui a Lleida, però som el Lleida. Avui era el dia de guanyar, aconseguir matemàticament la classificació per al play-off, fer-ho davant els nostres i fer un pas més cap al factor pista. I quin escenari ens hem trobat. Un Espai Fruita Barris Nord de 10 per ajudar l’equip a sumar la vintena victòria de la Lliga Regular.

Bon inici de partit de l’ICG Força Lleida que feia del triple la seva millor eina amb de la Torre i Juani Marcos com anotadors. Partit ràpid amb un equip sòlid en defensa que dominava en el rebot defensiu per generar segones jugades que finalitzaven en punts. S’arribava a l’equador del primer quart amb el 15-10 en un lluminós que no deixava de pujar dígit a dígit. Dos triples seguits de Vucetic posaven l’equip 24-17. Zunder Palència, però, no perdia l’ocasió d’anotar quan tenia oportunitat. El lluminós anava al 29-23 al final del primer quart amb una recuperació en el rebot defensiu i Bakovic dominant sota cistella lleidatana.

L’equip lleidatà agafava un avantatge de vuit punts en l’inici del segon quart amb Brito agafant el rebot i anotant. Reaccionava bé l’equip de Palència amb dos triples, però els de Gerard Encuentra continuaven a la seva sense perdonar cap llançament i Jaume Lobo, amb el triple a les mans, continuava donant l’avantatge a l’equip de ponent (38-32 a 6:50 per al descans). No dubtava Gerard Encuentra a aturar el joc quan Zunder Palència començava a trobar-se còmode. Els visitants es situaven per davant en el marcador a tres minuts per al descans i ampliaven el marge des del tir lliure. Diogo Brito, amb un punt de pausa en la darrera jugada de segon quart i deixant passar els segons anotava el triple sobre la botzina que tornava a posar l’equip per davant per anar a vestidors (48-46).

Ha costat als dos equips entrar en el joc i quan un reaccionava l’altre s’hi enganxava. L’electrònic ballava dos punts amunt dos punts avall durant minuts on la intensitat era molt alta tant en atac com en defensa. Anotaven des del tir lliure els dos equips, però els visitants mostraven un punt més d’efectivitat anotadora i es posaven 2 punts per sobre per encarar els últims deu minuts (61-63).

Parava el joc Gerard Encuentra als dos minuts i mig en veure que Zunder Palència no perdonava cap jugada i agafava un avantatge relativament còmode de sis punts. Diogo Brito estrenyia l’electrònic des de la línia de 6,75 i marcar el 64-67. Jordi Ribas agafava les regnes de l’equip després que xiulessin dues tècniques seguides a Gerard Encuentra i una a Álex Urtasun. Juani Marcos feia embogir el pavelló amb dos triples que situaven l’ajustat 74-70 i parava el joc Pedro Rivero. Diogo Brito regalava un altre triple a l’ICG Força Lleida, que agafava una mica d’aire amb el 77-73 a tres minuts per al final. L’Espai Fruita Barris Nord portava l’equip fins al final a aconseguir una victòria amb sabor a play-off i a demostrar que l’ICG Força Lleida no es rendeix. (88-81)

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24