VICTORIA CLARA DE L’ELITE SPORT CENTER (52-72)

La visita a la pista del recent ascendit a la categoria PROMOVIATGES CERDANYOLA BF va ser plàcida per l’equip de l’Albert Puig. El partit es va trencar en el primer quart en el que Vilches i Lafuente varen imposar-se a les jugadores locals en el joc interior. Les jugadores locals es varen veure superades tant en atac com en defensa i no varen poder aturar la bona sortida a pista de les visitants. El resultat del primer quart va marcar la tònica del partit (6-24). Tot i l’intent de reacció de les jugadores locals, el segon quart va seguir la mateixa tendència, es mantenia el domini en el rebot i es disposava d’un millor encert en el tir exterior. Després del descans l’ELITE SPORT CB LLEIDA va seguir amb la mateixa intensitat i el marcador es va eixamplar fins a una diferència màxima de 33 punt, 30-59 al final del quart. En aquest tram del partit destaquen els 12 punts aconseguits per Peña, el que li va permetre ser la MVP, amb un total de 18 punts. En el darrer quart el partit ja estava decidit, el relaxament de l’equip visitant va permetre reduir la diferència en el marcador fins a un marcador final 52-72.

Molt bon resultat que deixa l’equip lleidatà com a co-liders. La classificació, després de 4 jornades, està molt ajustada a la part alta de la taula, on hi ha 4 equips que tenen 3 victòries i 1 derrota. En la propera jornada el CB LLEIDA rep el ADVISORIA BOET MATARÓ, enfrontament entre dos dels equips que es troben al cap damunt de la classificació.