VICTÒRIA CONVINCENT EN EL TORNEIG DE CASA (98-80)

Un any més, el trofeu de la ciutat es queda a casa. En el primer duel del curs a l’Espai Fruita- Barris Nord, l’ICG Força Lleida es va imposar sense problemes a un Levitec Huesca que arribava amb novetats respecte l’amistós de dues setmanes enrere, però que va ser derrotat igualment de forma àmplia pels catalans. El partit va començar amb l’ICG agressiu en defensa, volent córrer ràpid la pista i movent la pilota amb fluïdesa; en altres paraules, mostrat els que han de ser els seus senyals d’identitat aquesta temporada. Fruit d’això, el 4-0 inicial que, tot i no ser poc significatiu, va fer que el tècnic de l’Osca demanés el primer temps mort, ja que el partit es jugava com els lleidatans volien (4-0, 7.08 1Q). No va canviar res. Els de Gerard Encuentra seguien dominant tot i que els mancava encert. Un triple de Miguel González els posava 7 per sobre (11-04, 3:52 1Q), i això era el símptoma d’un marcador que començava a estirar-se. L’avantatge ja superava els 10 punts al final del primer quart amb un triple de Miguel González sobre la botzina (20-9), i seguia creixent a l’inici del segon, amb un ICG que era l’amo del rebot i també del ritme. Els locals colpejaven repetidament des de l’exterior; Un triple de Cuéllar situava la que fins al moment era la màxima renda en 23 punts (34-11, 6:50 2Q) i confirmava que els bordeus no només volien el trofeu ORUM CENTER- Ciutat de Lleida, sinó que volien fer vibrar a l’afició, que tot i l’inici de les Festes de Tardor no es va voler perdre el partit a l’Espai Fruita. Al descans, l’ICG Força Lleida dominava amb autoritat, amb una cistella de Lafuente en l’últim segon que situava de nou una renda màxima de 24 (51-27).

A la represa, l’Osca reobria les hostilitats amb un parcial de 2 a 8 que reduïa marges (55-38, 7:45 3Q) i que feia que Gerard Encuentra aturés el partit. L’equip reaccionava amb un triple de Lafuente, un altre de González i dues cistelles de Rosa per reclamar la seva autoritat sobre el quart (65-41, 5:20 3Q). A partir d’aquí intercanvi de cops entre els dos conjunts, del que en va sortir vencedors els de Sergio Lamúa, que es van endur el parcial del quart per 5 punts, 76-57. Tanmateix, el partit entrava al seu darrer període del tot sentenciat, i l’ICG no es va deixar sorprendre; Al contrari, va seguir percudint l’anella rival fins assolir una màxima renda de 28 punts amb un triple de Miguel González (92-64, 4:47 4Q). Amb el marcador resolt, el Levitec Huesca va maquillar la diferència fins als 18 punts finals (98-80).

El pròxim partit de preparació serà dimecres, davant del Prat, en competició de Lliga Catalana.

Parcials: 20-9/ 31-18/ 25-30/22-23

Anotadors:

ICG Força Lleida: Lafuente(10), Rubin de Celis (1), Codina (-), Schreiner (-), Sarrate(-), Marcos (10), Carrera(21), Hughes (7), Cuellar (12), Rosa(23), González (14)

Levitec Huesca: Omoerah (6), Lafuente (-), Urdiain (15), Rowan (18), Bakumanya (4),
Gella(-), Casanova (16), Fernández J.(8), Fernández A.(-), Van Oostrum (13)