VICTÒRIA CORAL PER CONTINUAR SUMANT

El Robles Força Lleida supera amb solvència un Basket Almeda combatiu en un partit molt complet de tot l’equip. Les lleidatanes s’han aconseguit distanciar per sobre dels 10 punts en dues ocasions durant la primera meitat, però les visitants s’han sabut tornar a ficar a dins del partit. Però uns darrers minuts de tercer quart brillants a les dues bandes de la pista, han obert una escletxa al marcador favor de les del Segrià que ja ha estat definitiva per sumar una nova victòria que els permet continuar a la part alta de la taula classificatòria.

Les jugadores de Ruben Petrus rebien el cuer al Barris amb l’obligació de guanyar després d’ensopegar la setmana passada a la pista de l’Aranguren. El tècnic no s’havia cansat de destacar a la prèvia que no es fiava ni un pèl d’un Almeda en hores baixes, però amb capacitat suficient per sorprendre a les lleidatanes, i les seves jugadores s’han gravat el missatge a foc. Parcial de 14-4 en els primers compassos amb dos triples consecutius de Pilar Comella, que obligaven l’entrenador visitant a parar el partit per sanar la ferida.

Les visitants han aixecat el cap els minuts següents i han ajustat el resultat fins al 20-15 amb el qual s’ha arribat al final del primer quart. El segon temps ha estat una rèplica del primer: el Robles Força Lleida estirava al marcador fins als 10 punts d’avantatge i l’Almeda tornava a equilibrar el matx abans del descans. L’equip bordeus oferia un gran joc coral, anotant de la mà de quasi totes les jugadores, però li costava acabar de desempallegar-se d’un rival necessitat per sumar la primera victòria.

LA TERCERA VA A LA VENÇUDA

El Robles Força Lleida ha tornat millor dels vestuaris. Tot i que, durant els primers minuts, li costava veure cistelles amb facilitat, s’ha anat apoderant del partit gràcies a una treballada defensa. Les lleidatanes han començat a controlar el rebot defensiu, forçaven situacions de tir molt complicades per les rivals i robaven en posicions avançades. Amb una millora patent en l’apartat defensiu, la tercera estrebada en el marcador ha resultat definitiva. Una brillant Laura Gil, acompanyada per l’encert ofensiu d’Iris Tribó, han ampliat la diferència fins als 12 punts al final del tercer quart.

Les visitants han vist com un Robles Força Lleida tossut no deixava de picar pedra per endur-se el matx seguint al peu de la lletra el seu pla de partit, tal com ha remarcat Ruben Petrus un cop acabat el matx. Un darrer quart igual de convincent ha tancat un matx amb el 67-54 final, que permet a les del Segrià continuar lluitant per les posicions capdavanteres abans de visitar un rival directe la setmana que ve: el Bosonit Unibasket, segon classificat.