VICTÒRIA DE CORATGE

L’ICG Força Lleida es sobreposa a les baixes d’última hora de Feliu i Vecvagars i s’imposa al Granada a un dels aspirants a l’ascens (83-79)

Sense públic a les grades a causa de les restriccions imposades per lluitar contra la Covid-19, i amb dues baixes importants, totes dues en el joc exterior. No semblaven els millors auguris per aconseguir el primer triomf del curs, però l’ICG Força Lleida ha jugat el millors partit possible davant d’un Covirán Granada que fins ara no sabia el que era perdre, i s’ha endut el triomf de forma clara i merescuda. Una victòria que ha començat a forjar-se ja des del primer minut; els de Lleida, molt concentrats, trobaven l’encert en atac que els va faltar en les dues jornades precedents, i de la mà d’un inspirat Polanco agafaven els primers avantatges a cop de triple. El primer parcial era local (24-19), i tot i que a l’inici del segon els visitants remuntaven gràcies a l’encert de Bropleh (28-29, 7:25), l’equip d’Aranzana tornava a agafar el timó després un temps mort del tècnic que redreçava les idees. Al descans es mantenien les distàncies (45-39), i a la sortida del tercer quart, un parcial de 6 a 0 posava als de negre per primer cop per sobre de la barrera dels 10 punts (51-39, 8:18), una xifra que es mantindria punt amunt, punt avall, durant tot aquest període. Al darrer, tanmateix, el Granada va treure les urpes. Amb 74-61 i pilota, els de negre van tenir l’opció de marxar de quinze. Però van errar l’atac i això va permetre agafar aire a un equip andalús que, d’estar grogui va passar a conduir un parcial de 3 a 14 que els va fer entrar amb totes les opcions a l’últim minut. El cansament per la poca rotació semblava que podia passar factura, però Fernando Sierra, clau en la victòria, va capturar un rebot en atac essencial i va anotar els tirs lliures decisius per aconseguir un triomf que Toledo va segellar, ja amb el temps exhaurit i també des del 4,60, per establir el definitiu 83-79. El proper partit dels de negre serà diumenge vinent, a Palma de Mallorca, contra el Palmer Alma Mediterranea Palma.

Estadístiques

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24